Luurinmetsästyspäivät ovat nyt täällä! Katso huipputarjoukset ja päivitä TV-ruutusi sekä muut laitteet ajan tasalle.
Lue lisää

Cartoonito

Cartoonito-kanavan ohjelmistosta löydät esimerkiksi nämä lasten ja nuorten suosikkipiirretyt: Scooby-Doo, Looney Toons, Tom and Jerry, Kiviset ja Soraset.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Cartoonito

121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
488-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti---v-film
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film
Kaikki MTV Katsomon ja V filmin viihdetarjonta: elokuvia, sarjoja, realityä, dokumentteja, MTV-alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta
26-lasten-paketti
Lasten paketti
Kaikki lasten suosikkiohjelmat yhdessä paketissa! Sisältää mm. kanavat Disney Channel, Nick Jr. ja MTV Juniori.

Cartoonito ja muut suositut lastenkanavat

Cartoonito-kanava on suunnattu lapsille, nuorille ja muille piirrossarjojen ystäville. Ohjelmistoon sisältyy niin vanhoja kuin uudempia suosittuja piirrettyjä maailmalta. Kanavalla esitetään englanninkielisiä ohjelmia ympäri vuorokauden. Cartoonito-kanavalla nähdään Tom & Jerry, Looney Tunesin hahmot, Scooby-Doo, Kiviset ja Soraset ja monet muut tutut piirroshahmot. Tarkemmat tiedot Cartoonito-ohjelmista ja lähetysajoista löydät TV-ohjelmat-sivulta. 

Telia Play -palvelun valikoimissa olevista kanavapaketeista löydät lisää lapsille suunnattuja kanavia, kuten Cartoon Network, Disney Channel ja MTV Juniori. Lisäksi Max- ja SkyShowtime-suoratoistopalvelut tarjoavat paljon sarjoja ja elokuvia myös lapsille suomeksi puhuttuina tai tekstitettyinä.