Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

C More – parasta urheilua ja viihdettä

C Moren kanavapaketit tarjoavat paljon katsottavaa urheilun, leffojen ja sarjojen ystäville – lapsia unohtamatta.

Kanavapaketit

Voit katsoa C Moren ohjelmia TV:stä, puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Palvelu on saatavilla jokaiseen suomalaiseen liittymään, operaattorista riippumatta.

Kaikkiin kanavapaketteihin kuuluu myös C More -ohjelmakirjasto, joten voit katsoa ohjelmia juuri silloin kun haluat.

 

C More

Uusimmat elokuvat, palkitut tv-sarjat ja lasten oma C More Juniori -kanava samassa paketissa. Ei määräaikaisuutta – kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.
9,95 €/kk

C More Sport

Huippujalkapalloa, suorat F1-lähetykset, jääkiekon MM-kisat ja paljon muuta. Lisäksi näet C More Total -kanavat maksutta 31.10.2018–31.1.2019. Ei määräaikaisuutta – kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.
29,95 €/kk

C More Total

C More Totalin kanavilta näet suosikkiurheilua, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. Ei määräaikaisuutta – kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.
34,95 €/kk

mestarien liiga, hollywood-leffoja ja pohjoismaisia rikossarjoja

C Moren kanavilta löydät jalkapallon Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan, suorat F1-lähetykset sekä paljon muuta huippu-urheilua ja viihdettä. Sarja- ja leffatarjonta kattaa mm. yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, pohjoismaisia rikossarjoja sekä lasten suosikkeja C More Juniori -kanavalla.

 

C More Total

Katso vaikka nämä

C More Sport

Katso vaikka nämä

C More

Katso vaikka nämä

C More -suoratoistopalvelu on pian täällä

Kanavapaketin tilaajana saat myös C More -suoratoistopalvelun käyttöösi ensi viikon aikana. Palvelusta näet mm. C Moren alkuperäissarjat, kuten Ratamon ja Onnelan.