Jääkiekon Mestis

Katso koko Mestis-kausi suorana MTV Katsomossa! Tilaa nyt MTV Katsomo -suoratoistopalvelu liittymäasiakkaan etuhintaan tai haluamasi kanavapaketti Telia Play -palveluun.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Mestis

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille

Mestis suorana MTV Katsomossa

Katso Mestis-ottelut suorana ja selostettuina sekä kuukausittaiset studiolliset ottelulähetykset MTV Katsomossa. Suomen jääkiekkoliigan mestaruussarjan eli Mestiksen viime kauden voittaja on ensimmäisen mestaruutensa kaapannut Kiekko-Espoo. Mestis-kaudella 2023–2024 mukana voittotaistelussa ovat seuraavat joukkueet: FPS, Hermes, Hokki, IPK, Jokerit, JoKP, K-Espoo, Ketterä, KeuPa HT, KOOVEE, K-Vantaa, RoKi ja TUTO Hockey. Tarkka Mestis-otteluohjelma ja tulokset ovat katsottavissa Mestiksen sivuilta.

Kaikki Mestis-joukkueiden pelit sisältyvät MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen MTV Katsomon suoratoistopalvelussa. Katso Mestis-pelit TV:ssä tai haluamallasi laitteella. Samassa paketissa näkyvät myös Liiga, SHL ja Sveitsin liiga sekä MTV Katsomon koko monipuolinen urheilutarjonta. Katsottavanasi on paljon huippujalkapalloa, kuten Mestarien liiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A ja Portugalin liiga. Näe lisäksi Timattiliiga, NFL ja MM-ralli sekä MTV Katsomon kaikki viihdesisällöt. Halutessasi voit myös tilata MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketin Telia Play -palveluun.