Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

C More – parasta viihdettä ja urheilua

C Moren kanavapaketit tarjoavat paljon katsottavaa urheilun, elokuvien ja sarjojen ystäville – lastenohjelmia unohtamatta. Kokeile C Morea nyt 30 päivää 0 €.

Kanavapaketit

Voit katsoa C Moren ohjelmia TV:stä, puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Palvelu on saatavilla jokaiseen suomalaiseen liittymään, operaattorista riippumatta.

Kaikkiin kanavapaketteihin kuuluu myös C More -ohjelmakirjasto, joten voit katsoa ohjelmia juuri silloin kun haluat. Lisäksi voit käyttää Telia TV -tunnuksilla C Moren suoratoistopalvelua.

C More

Uusimmat elokuvat, palkitut tv-sarjat ja lasten oma C More Juniori -kanava samassa paketissa. Ei määräaikaisuutta – kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.
0,00 €/kk
1 kk ajan, jonka jälkeen 12,95 €/kk

C More Sport

Huippujalkapalloa, suorat F1-lähetykset, jääkiekon MM-kisat ja paljon muuta. Ei määräaikaisuutta – kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.
0,00 €/kk
1 kk ajan, jonka jälkeen 29,95 €/kk. 6 kk sopimus.

C More Total

C More Totalin kanavilta näet suosikkiurheilua, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja.
34,95 €/kk

Suoria F1-lähetyksiä, hollywood-leffoja ja pohjoismaisia rikossarjoja

C Moren kanavilta löydät jääkiekon MM-kisat, formulat, jalkapallon Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, La Ligan ja Ranskan Cupin sekä paljon muuta huippu-urheilua ja viihdettä. Sarja- ja leffatarjonta kattaa mm. yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, pohjoismaisia rikossarjoja sekä lasten suosikkeja C More Juniori -kanavalla. Kanavapakettien kanavat

C More Total

Katso vaikka nämä

C More Sport

Katso vaikka nämä

C More

Katso vaikka nämä

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia TV sovellus, digiboksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja >

C More -suoratoistopalvelu

Kanavapaketin tilaajana saat käyttöösi myös C More -suoratoistopalvelun, josta näet mm. C Moren kotimaiset alkuperäissarjat Ratamon ja Onnelan.