C More – parasta viihdettä ja urheilua

C More on nyt MTV Katsomo. MTV Katsomo tarjoaa paljon katsottavaa urheilun, elokuvien ja sarjojen ystäville – lastenohjelmia unohtamatta.

C More -kanavapaketit

C More -paketit ovat poistuneet myynnistä, kun C Moren ja MTV Katsomon sisällöt yhdistyivät uudeksi MTV Katsomo -palveluksi 10.10.2023. Uudet MTV Katsomo -tuotteet tarjoavat jopa entistä enemmän nähtävää jatkossakin. Katsottavanasi ovat suosikkisarjat, elokuvaensi-illat ja urheilun huippuhetket, kuten ennenkin. Lue lisää C More -pakettien muutoksista.

Tilaa MTV Katsomo -kanavapaketteja Telia Playhin tai hyödynnä liittymäasiakkaan edut MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa.

Urheilua ja viihdettä C Moressa


C Moren (nyk. MTV Katsomon) TV-kanavilla ja suoratoistopalvelussa katsottavanasi on valtavasti viihdettä ja urheilua. Viihdy C More -alkuperäissarjojen (nyk. MTV), pohjoismaisten rikossarjojen ja lasten suosikkien parissa – satoja elokuvaensi-iltoja unohtamatta.

Urheilun ystävät löytävät MTV Katsomosta jo ennestään C Moresta tutut urheilusarjat, kuten jalkapallon Mestarien liigan, Serie A:n, La Ligan, jääkiekon Liigan ja Mestiksen, Sveitsin liigan sekä NFL:n, rallin MM-sarjan, Timanttiliigan ja paljon muuta huippu-urheilua.