Riistakamerat

Meiltä löydät etäohjattavat ja lähettävät riistakamerat eläinten tarkkailuun. Riistakameran lämpöliiketunnistin havaitsee sekä eläinten että ihmisten liikkeet. Lämpöliiketunnistimen havaitsema liike käynnistää riistakameran kameratoiminnon. Riistakamera toimii tarvittaessa myös kodin, mökin tai työmaan valvontakamerana.

kuvitus kuva aiheesta Riistakamerat

Kätevä laitenetti

Kätevä laitenetti

Hanki laitenetti vaikkapa valvontakameraan, riistakameraan, koirapantaan tai sähköauton latausasemaan.

5G-netti kotiin

Hanki kiinteä 5G-yhteys kotiisi vaivattomasti

Supernopea 5G-yhteys tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden pientaloihin – valmiiksi asennettuna.

Tutustu
22-11-eShop-alykoti-bannerpromo

Lähettävä riistakamera

Lähettävä riistakamera on kätevä ja monipuolinen valinta niin eläinten kuvaamiseen kuin valvontakameraksikin.

Lähettävän riistakameran liiketunnistin tunnistaa eläinten ja ihmisten liikkeet. Havaitun liikkeen seurauksena riistakameran kameraominaisuus käynnistyy. Riistakameran tyypistä riippuen se lähettää ottamansa kuvat ja/tai videot ennalta määritettyyn paikkaan, kuten sähköpostiin, pilvipalveluun tai muuhun vastaavaan.

Lähettävä riistakamera soveltuu paitsi eläinten tarkkailuun, myös esimerkiksi valvontakamerakäyttöön valvomaan hiljaisia alueita kuten mökkiä, työmaata tai kotiasi loman aikana. Löydät valikoimastamme Uovisionin lähettävät riistakamerat. Tutustu millaisia ominaisuuksia pitävät sisällään riistakameramallit Uovision CompactUovision UM785 sekä Uovision Glory.

4G-riistakameran yhteydet kuntoon

Nopealla yhteydellä varustettu 4G-riistakamera lähettää ottamansa kuvat ja videot nopeasti ja laadukkaasti katsottavaksesi. Tilaa näppärä liittymä riistakameraan, ja saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä riistakameran kattamalla alueella tapahtuu. Jos kaipaat nopeampaa datansiirtonopeutta, tutustu myös muihin mobiililaajakaistaliittymiimme.

Laitenetin ja mobiililaajakaistan lisäksi löydät meiltä puhelinliittymät sekä kodin laajakaistaliittymät eri nopeuksilla. Valitse kodin kiinteä laajakaista käyttötarpeesi mukaan. Jos esimerkiksi kaipaat huippunopeaa nettiä, tutustu silloin kodin 5G-nettiin.

Puhelinliittymien valikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan liittymän. Löydät meiltä myös liittymät lapsille, sekä näppärät prepaid-liittymät.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin