Älykoti

Tee kodistasi asteen verran älykkäämpi laadukkailla älykodin laitteilla. Meiltä löydät mm. Philips Hue -tuotteet kotisi valaistuksen älyllistämiseen. Hue-lampuilla voit ohjata kotisi valaistusta vaikka älypuhelimestasi käsin. Valvontakameroilla pidät huolen siitä, että kotisi on turvassa onnettomuuksilta ja pitkäkyntisiltä kun olet itse poissa. Muista myös mediatoistimet tv-tarvikkeiden puolelta, joilla teet olohuoneestasi älykkäämmän.

kuvitus kuva aiheesta Älykoti

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  5G-netti kotiin

  Hanki kiinteä 5G-yhteys kotiisi vaivattomasti

  Supernopea 5G-yhteys tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden pientaloihin – valmiiksi asennettuna.

  Tutustu
  22-11-eShop-alykoti-bannerpromo
  Kätevä laitenetti

  Kätevä laitenetti

  Hanki laitenetti vaikkapa valvontakameraan, riistakameraan, koirapantaan tai sähköauton latausasemaan.

  Smart Home – älykodin laitteilla kohti älykkäämpää arkea

  Tee kodistasi aiempaakin mukavampi ja arjestasi miellyttävämpi kodin älyratkaisuilla. Philipsin Ambilight -teknologia vie älyvaloilla television katselun aivan uudelle tasolle. Löydät meiltä laajan valikoiman Philips Hue -tuotteita. Älykaiuttimen avulla toistat suosikkimusiikkiasi, ohjaat älykotiasi ja nautit viihteestä – vain oman äänesi avulla. Tutustu myös mediatoistin valikoimaamme. Chromecast-mediasoittimella voit suoratoistaa mobiililaitteeltasi esimerkiksi sarjoja, elokuvia ja musiikkia suoraan televisioosi. Jos valintasi on Apple TV, saat aina huippulaatuista kuvaa televisiosi näytölle. Älykkäillä mesh-laitteilla laajennat kotisi WiFi-verkon kattamaan jokaisen nurkan ilman katvealueita.

  Sähköpotkulaudalla huristelet työ- ja vapaa-ajan matkat kätevästi ja hauskasti. Robotti-imuri puolestaan siivoaa pölyt ja roskat puolestasi helpottaen siivousta. Kätevä varsi-imuri toimii loistavasti robotti-imurin kaverina, ja ilmastointilaitteet helpottavat kesähelteillä.

  Turvaa kotisi älykkäillä valvontakameroilla – meiltä myös huippunopeat 5G-nettiliittymät

  Matkustelu sujuu rauhallisin mielin, kun koti on turvattu. Asenna kotiisi älykkäät turvakamerat, niin pystyt varmistamaan helposti, että kaikki on niin kuin pitääkin. Valitsemalla kodin netiksi nopean 5G-netin, voit luottaa, että verkkoyhteys tarjoilee vakaata nettiä useille kodin älylaitteille ja verkossa surffaajille.

  Suojaa samalla myös puhelimesitablettisi ja tietokoneesi nettiyhteys Telia Turvapaketilla. Hyvä tietoturvaohjelma torjuu virukset ja estää vakoiluohjelmat, turvaa yksityisyytesi verkossa ja suojaa henkilötietosi. Voit käyttää nettiä ilman huolia, kun tietoturva on kunnossa.

  Suosituimmat valmistajat

  Apple | JBL | LG | Logitech | Philips | Samsung | Sony | TP-Link | Yamaha

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin