Uusimmat blogit

Klassinen malli trendisetterille ja sykkeenmittaaja sporttaajalle - älykello on kevään suosikkilahja

Mikä olisikaan parempi lahja valmistuvalle nuorelle kuin tyyliin sopiva älykello? Huolella valittu lahja on henkilökohtainen ja pitkäikäinen muisto antajaltaan.

Älykello kestää katseita ja roiskeita eikä hyydy vauhdikkaammassakaan menossa. Helpotamme valintaasi ja listasimme alle kolme persoonallista kelloa, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin käyttäjänsä.

Klassista tyylikyyttä trendisetterille: Samsung Galaxy Watch 42mm 4G

Kun tukka on hyvin, tämä kello saa näkyä. Musta tai kullanvärinen Samsung Galaxy Watch 42mm 4G istuu asuun kuin asuun ja solahtaa mutkattomasti ranteeseen - oli kyse sitten juhlallisemmasta tilaisuudesta tai arkielämästä koulun penkillä. 

Älä anna siron olemuksen hämätä. Tällä jaloteräksisellä ja klassisesti muotoilulla kellolla voi soittaa ja vastata puheluihin sekä lähettää viestejä suoraan eSIM-ominaisuuden ansiosta. eSIM on kelloon sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti, joka toimii perinteisen SIM-kortin tavoin.

Kolmen päivän akunkesto pitää huolen, ettei virta lopu kriittisimmälläkään hetkellä. Vesitiivis kello pysyy kädessä myös laskettelurinteissä ja uima-altaassa. Treenien seuraaminen onnistuu helposti sykemittarin, GPS:n ja automaattisesti erilaisia liikuntamuotoja kirjaavan toiminnon avulla.

Tutustu Samsung Galaxy Watch -älykellojen valikoimaan.

Virtaviivaista toimintaa älykölle: Skagen Falster 2 -älykello

Skandinaavista modernia minimalismia ranteeseen. Simppelisti muotoiltu Skagen 2 -älykello pitää sisällään mittavan valikoiman ominaisuuksia, kuten lähimaksamisen, sykemittauksen, Google Assistantin, älypuhelimen ilmoitukset, aktiivisuuden seurannan ja GPS:n.

Android- ja iPhone-puhelinten kanssa toimivassa kellossa on magneettinen laturi ja akku kestää yhdellä latauksella jopa 24 tuntia. Tallennustilaa löytyy neljän gigatavun verran. Aika- ja toimintonäyttöistä voi tehdä kätevästi omia suosikkeja. 

Maltillisempi vai huomiota herättävämpi värisävy? Valitse itse. Ulkonäköä voi helposti muuttaa mieleisekseen vaihdettavalla rannekkeella.

Kello aktiiviselle sporttaajalle: Apple Watch Series 4 GPS Space Grey 44mm Sport Loop

Lahjapaketista paljastuva Apple Watch osuu maaliin, kun vastanottaja haluaa pitää huolta terveydestään. iPhonekin pitää toki olla. Suurinäyttöisellä kellolla voi mitata treenituloksia joogasta patikointiin tai juoksulenkkien askeltiheyteen. Puhelut ja viestien lähettäminen onnistuvat suoraan kellosta myös liikuntasuorituksesi aikana.

Kellon ruudulla olevista kolmesta aktiivisuusympyrästä näet päivän aktiivisuustavoitteidesi täyttymisen. Tavoitteidesi saavuttamisessa auttaa rannekokoinen personal trainer, joka kertoo edistymisestäsi ja jakaa vinkkejä aktiivisuusympyröidesi sulkemiseksi.

Turvaa tuovat kaatumisentunnistus ja SOS-hätätila. Sykeanturi varoittaa, jos sykkeesi nousee tai laskee poikkeuksellisesti. Kelloon saa erilaisia lisäominaisuuksia Applen sovelluskaupan monipuolisesta valikoimasta.

Tutustu Apple Watch -älykellojen valikoimaan.

Lisää samasta aiheesta
Edellinen artikkeli
Älykello-opas – 6 vinkkiä älykellon ostoon
Älykelloilla voi kerätä dataa oman kunnon kehittymisestä, soittaa puheluita tai kuunnella ...
Seuraava artikkeli
Älykellot ovat pian muodikkaita asusteita – ja niitä ohjaillaan puhumalla
Tulevaisuuden älykelloa ohjaillaan äänellä, eikä käyttäjän tarvitse enää näppäillä sen näyttöä. ...