Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Muuttaako netti mukanasi?

Jätä yhteystietosi – saat tarjouksen nopeasta laajakaistayhteydestä uuteen kotiisi. Katso myös mitä etuja saat yhteystietosi jättämällä.

Etuja sinulle

Muuttajan muistilista on pitkä, ja tekemistä paljon. Haluamme ilahduttaa sinua muuttosi keskellä tarjoamalla alla mainitut muuttajan edut. Edut saat lunastettua kampanjakoodilla, kun jätät tarjouspyynnön laajakaistasta.

Testaa millainen muuttaja olet

millainen muuttaja olet?

Hoidatko muuton omin voimin sydän läpättäen vai annatko muiden hoitaa likaisen työn? Selvitä, millainen muuttajapersoona olet.

Tee testi

 

Vinkkejä helppoon muuttoon

Lue artikkeleista vinkit helppoon – tai no ainakin hyvin suunniteltuun – muuttoon. Kokosimme avuksesi kattavasti tietoa muun muassa siitä, miten netin siirto uuteen kotiin hoituu sujuvasti, sekä käytännön neuvoja aina muuttopakkauksen suunnittelusta muuttosiivoukseen.

Netti uuteen kotiin

Kun muutat, uusi asuinpaikkasi, sekä asuinmuotosi vaikuttavat siihen, millaisen netin voit kotiisi saada. Jos olet esimerkiksi muuttamassa taloyhtiöön, selvitä onko sinun mahdollista saada taloyhtiönetti käyttöösi – se tulee nimittäin yleensä puolet edullisemmaksi kuin yksittäiseen kotitalouteen hankittu netti.

Jos olet rakentamassa omaa taloa, nyt on hyvä aika miettiä tulevan kotisi nettiyhteyksiä. Kun haluat kotiisi huippunopeat nettiyhteydet, jotka samalla nostavat kotisi arvoa, valitse silloin valokuitu.

Katso myös lisätiedot ja yleisimmin kysytyt kysymykset laajakaistan muutosta.

Katso yhteydet kotiisi