Elämäsi laajakaista uuteen kotiin

Tilaa netti uuteen kotiisi ennakkoon, niin vältyt katkoilta.
Liittymän mukana toimitamme sopivan reitittimen tai tarjoamme sopivia vaihtoehtoja tilauksen yhteydessä.
Taloyhtiönetin saat käyttöösi heti, muut liittymät toimitamme noin viikossa.

Tarkista yhteydet uuteen kotiisi

Oletko jo asiakkaamme? Näin muutat netin uuteen kotiin. Muut muutokset laajakaistaliittymääsi teet helposti kirjautumalla Minun Teliaan.

Nettiyhteyden muutto

Etuja muuttajalle

Niemen muuttolaatikot alennuksella

Muuttolaatikot -50 %

Yhteistyökumppanietuna saat Niemen muuttolaatikot puoleen hintaan. Tilaa soittamalla 020 554 554 tai tilaa muuttolaatikot suoraan Niemen verkkokaupasta ja mainitse "Lisätietoja"-kentässä kampanjakoodi.

Hyödynnä etusi

Laajakaistatyypit

Netti voi soljua kotiisi monella eri tavalla. Tutustu eri laajakaistatyyppien ominaisuuksiin ja tarkista saatavuushaun avulla, millaisen netin saat kotiisi.

5G
Valokuitu
Kaapeli
Mobiili
Taloyhtiö
Hybridi

Vinkkejä helppoon muuttoon

Lue artikkeleista vinkit helppoon – tai no ainakin hyvin suunniteltuun – muuttoon. Kokosimme avuksesi kattavasti tietoa muun muassa siitä, miten netin siirto uuteen kotiin hoituu sujuvasti, sekä käytännön neuvoja aina muuttopakkauksen suunnittelusta muuttosiivoukseen.

Netti uuteen kotiin

Netti kotiin kaikille talotyypeille. Kun muutat, uusi asuinpaikkasi, sekä asuinmuotosi vaikuttavat siihen, millaisen netin voit kotiisi saada. Jos olet esimerkiksi muuttamassa taloyhtiöön, selvitä onko sinun mahdollista saada taloyhtiölaajakaista käyttöösi – se tulee nimittäin yleensä puolet edullisemmaksi kuin yksittäiseen kotitalouteen hankittu netti. Mikäli olet 5G-alueella, voit mahdollisesti hankkia huippunopean 5G-laajakaistan kotiisi ensimmäisten joukossa.

Jos taas olet rakentamassa omaa taloa, nyt on hyvä aika miettiä tulevan kotisi nettiyhteyksiä. Kun haluat kotiisi huippunopeat nettiyhteydet, jotka samalla nostavat kotisi arvoa, valitse silloin valokuitu.

Mikäli uudessa kodissasi on jo nettiyhteys, mutta et ole varma yhteyden nopeudesta, selvität sen vaivatta nopeustin avulla. Katso myös lisätiedot ja yleisimmin kysytyt kysymykset laajakaistan muutosta.

Kun kodin laajakaista on kunnossa, tutustu myös muihin tuotteisiimme. Löydät valikoimastamme mobiililaajakaistan, puhelinliittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Tarkista myös mobiililaajakaistatarjouksemme!