Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Laajakaista uuteen kotiin helposti

Uuden laajakaistan toimitusaika on n. viikko. Välty katkolta ja tilaa netti uuteen kotiin valmiiksi odottamaan, se avautuu haluamanasi päivämääränä. Taloyhtiönetin voit ottaa käyttöösi heti.
Helppo käyttöönotto ja nopeudet kaikkiin tarpeisiin.
Voit valita netin myös ilman sitoutumispakkoa.

Tarkista yhteydet uuteen kotiisi

Etuja sinulle

Muuttajan muistilista on pitkä, ja tekemistä paljon. Haluamme ilahduttaa sinua muuttosi keskellä tarjoamalla alla mainitut muuttajan edut. Edut saat lunastettua kampanjakoodilla, kun jätät tarjouspyynnön laajakaistasta.

Laajakaistatyypit

Netti voi soljua uuteen kotiisi monella eri tavalla. Tutustu eri laajakaistatyyppien ominaisuuksiin ja tarkista saatavuushaun avulla, millaisen netin saat kotiisi.

Hybridi
Valokuitu
Kaapeli
Mobiili
Taloyhtiö

Vinkkejä helppoon muuttoon

Lue artikkeleista vinkit helppoon – tai no ainakin hyvin suunniteltuun – muuttoon. Kokosimme avuksesi kattavasti tietoa muun muassa siitä, miten netin siirto uuteen kotiin hoituu sujuvasti, sekä käytännön neuvoja aina muuttopakkauksen suunnittelusta muuttosiivoukseen.

Netti uuteen kotiin

Netti kotiin kaikille talotyypeille. Kun muutat, uusi asuinpaikkasi, sekä asuinmuotosi vaikuttavat siihen, millaisen netin voit kotiisi saada. Jos olet esimerkiksi muuttamassa taloyhtiöön, selvitä onko sinun mahdollista saada taloyhtiölaajakaista käyttöösi – se tulee nimittäin yleensä puolet edullisemmaksi kuin yksittäiseen kotitalouteen hankittu netti. Mikäli olet 5G-alueella, voit mahdollisesti hankkia huippunopean 5G-laajakaistan kotiisi ensimmäisten joukossa.

Jos taas olet rakentamassa omaa taloa, nyt on hyvä aika miettiä tulevan kotisi nettiyhteyksiä. Kun haluat kotiisi huippunopeat nettiyhteydet, jotka samalla nostavat kotisi arvoa, valitse silloin valokuitu.

Mikäli uudessa kodissasi on jo nettiyhteys, mutta et ole varma yhteyden nopeudesta, selvität sen vaivatta nopeustin avulla. Katso myös lisätiedot ja yleisimmin kysytyt kysymykset laajakaistan muutosta.

Kun kodin laajakaista on kunnossa, tutustu myös muihin tuotteisiimme. Löydät valikoimastamme mobiililaajakaistan, puhelinliittymät sekä näppärät prepaid-liittymät.