Tabletit

Tabletit – täsmähoito viihtymiseen. Suositellaan nauttimaan nopean mobiiliyhteyden kera! Meiltä löydät niin kompaktit tabletit kuin päivittäiseen tehokäyttöön soveltuvat tabletit suurilla näytöillä. Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle sopiva tabletti!

kuvitus kuva aiheesta Tabletit

30 tuotetta

search
Näytetään 30/30
Asiakasetu

3 vuoden takuu

Liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G-tietokoneille.

Lue lisää
Telia-asiakasetusydan-RED-RGB
Osto-opas

Tabletin osto-opas

Löydät parhaat neuvot ja tarvittavat tiedot uuden tabletin ostamiseen.

Osto-oppaaseen
9105328 samsung galaxy tab a8 silver 3
Uusi tabletti vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi tabletti vaihtodiilillä

Siirry tuoreempaan tablettiin ja tuo vanha tablettisi, luurisi tai älykellosi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Puhelin tai tabletti käyttöön helposti
Helppi

Puhelin tai tabletti käyttöön helposti

Uuden puhelimen tai tabletin käyttöönotto sujuu paljon rennommin, kun annat Helpin hoitaa sen puolestasi. Käyttövalmis laite jättää sinun tehtäväksesi nauttia uudesta hankinnastasi ja keskittyä asennusten sijasta sinulle tärkeisiin asioihin.

Surffaile tabletti-tietokoneella

Tabletti on käytännöllinen valinta joka hetkeen. Mikä on paras tabletti omiin tarpeisiisi? Tabletit suurella näytöllä ovat oiva kumppani vaikka viihteen katseluun ja pienemmät kompaktit tabletit kulkevat näppärästi mukana niin lomareissuilla kuin pikkuväen viihdyttäjänä arkisilla autoreissuilla. 

Löydät valikoimastamme iPad-tabletit, Samsung-tabletit sekä Lenovo-tabletit. Tutustu esimerkiksi iPad ProiPad Air tai iPad mini -tabletteihin. Löydät meiltä sekä iOS- että Android-tabletit.

Tilaa samalla myös mobiililaajakaista ja nauti rajattoman netin mahdollisuuksista. Jos matkustat yli seitsemän päivää kuukaudessa, suosittelemme sinulle sopivaa ulkomaan nettipakettia, jolloin netin käyttö ulkomailla sujuu stressittömästi.

Tabletti ja netti on hyvä suojata viruksilta, troijalaisilta ja vakoiluohjelmilta. Telia Turvapaketti suojelee laitteitasi, nettiyhteyttäsi sekä yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi verkossa. Kun tietoturvaohjelmat ovat ajan tasalla, voit surffailla netissä vailla huolia.

Tabletti joka lähtöön

Tabletti on monipuolinen kumppani sekä työntekoon että viihteestä nauttimiseen. Löydät valikoimastamme esimerkiksi näppärästi mukana kulkevat tabletit opiskelijalle sekä koululaiselle. Kompakti tabletti kulkee kevyesti mukana luennolta toiselle.

Mikäli hankit tablettia työkäyttöön, kannattaa tablettia valitessa miettiä minkälaiseen käyttöön tabletin tarvitset. Mikäli esimerkiksi lähinnä hallinnoit sähköpostiasi ja teet muita kevyitä töitä, ei tämä vaadi tabletilta huimia tehoja. Silloin tärkeämpää onkin tabletin mukava istuvuus käteen sekä itselle sopiva näytön koko.

Telia Recycled -valikoimastamme löydät tarkistetut, kunnostetut ja vuoden takuulla varustetut käytetyt tabletit sekä käytetyt puhelimet, kuten käytetyt iPhonet. Käytetty tabletti sekä käytetty puhelin on edullinen ja ekologinen vaihtoehto esimerkiksi lapselle ensitabletiksi ja -puhelimeksi.

Tabletti on loistava koko perheen viihdelaite. Tabletilla on kätevä katsoa elokuvia vaikka sängystä käsin. Viihdy enemmän ja tutustu vaikka laajaan valikoimaamme kanavapaketteja tai uppoudu musiikin maailmaan Spotify Premiumin kanssa. Spotifyn kumppaniksi on kannattaa valita hyvät kuulokkeet. Löydät verkkokaupastamme esimerkiksi Bluetooth-kuulokkeet, nappikuulokkeet sekä vastamelukuulokkeet.

Tutustu myös muihin suosittuihin tuotteisiimme. Löydät valikoimastamme muun muassa kuulokkeet, kaiuttimet, älykellot, urheilukellot, puhelimet sekä tietokoneet. Jos mietinnässä on lahja lapselle, turvallinen lasten älykello on loistava valinta pakettiin!

Sähköpotkulaudalla huristelet työ- ja vapaa-ajan matkat kätevästi ja hauskasti. Robotti-imuri puolestaan siivoaa pölyt ja roskat puolestasi helpottaen siivousta.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin