Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia <3 jalkapallo

Lähtölaskenta U19-poikien jalkapallon 2018 EM-lopputurnaukseen on alkanut. Kisat käydään Seinäjoella ja Vaasassa 16.-29.7.2018.

Dokkarisarja Minihuuhkajista

Tänä vuonna jatkamme kannustamista U19 EURO -kotikisoihin valmistautuvan maajoukkueen kanssa.

Voit seurata Minihuuhkajien matkaa kohti kisoja kuusiosaisen dokkarisarjan myötä. Sarja kurkistaa kulissien taakse ja tutustuttaa sinut joukkueeseen laulaja Sannin johdolla.

Telia-kumppanuus on heti alusta asti ollut tiivis, innovatiivinen ja hedelmällinen. Dokumenttisarja on hieno esimerkki uudelle tasolle vietävästä yhteistyöstä, jonka tavoitteena on puhutella koko suomalaista jalkapalloperhettä”, kertoo Palloliiton Kalle Seire.

Lue lisää dokkarista

Kannusta mua -dokkarisarja

Check out the documentary with English subtitles.

Jaksot

6. jakso
5. jakso
4. jakso
3. jakso
2. jakso
1. jakso
Extrat
Kiitosfilmi 2
Kiitosfilmi 1
Pieleen menneet kohtaukset
Sanni treeneissä
Salipalloilua
Sanni matsissa
Sohvakeskustelu
Sanni kentän laidalla, osa 2
Sanni kentän laidalla, osa 1
U19-joukkue esittäytyy
Sannin ja Jari Litmasen kahvihetki
Näytä vähemmän

Kesäale on käynnissä

Poimi parhaat laitteet ja lisätarvikkeet kisoihin kesäalestamme. Vaihtuvia tarjouksia on luvassa koko kesän ajan.

Kumppanuus

Olemme yksi Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppaneista ja yhteistyömme ulottuu ruohonjuuritasolta aina maajoukkuetoimintaan saakka.

Yksi kumppanuuden keskeisistä elementeistä on Kannusta mua -kampanja, jonka tavoitteena on kehittää jalkapallokentillä ja niiden ympärillä vallitsevaa ilmapiiriä - keskustelua ja puhetta - entistä myönteisemmäksi ja kannustavammaksi. Keväällä 2017 kannustamista buustattiin junioreiden peleissä ja parhaita kannustajia palkittiin Telian kannustuskorteilla.