Telia <3 Palloliitto

Lähtölaskenta U19-poikien jalkapallon 2018 EM-lopputurnaukseen on alkanut. Kisat käydään Seinäjoella ja Vaasassa 16.-29.7.2018.

U19 Euro -kotikisat

Tänä vuonna jatkamme kannustamista U19 EURO -kotikisoihin valmistautuvan maajoukkueen kanssa.

Telia-kumppanuus on heti alusta asti ollut tiivis, innovatiivinen ja hedelmällinen. Dokumenttisarja on hieno esimerkki uudelle tasolle vietävästä yhteistyöstä, jonka tavoitteena on puhutella koko suomalaista jalkapalloperhettä”, kertoo Palloliiton Kalle Seire.

Voit hypätä mukaan seuraamaan Minihuuhkajien valmistautumista EM-kotikisoihin katsomalla kevään aikana julkaistavan minidokumenttisarjan myötä.

Lue tiedotteesta lisää

Kumppanuus

Olemme yksi Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppaneista ja yhteistyömme ulottuu ruohonjuuritasolta aina maajoukkuetoimintaan saakka.

Yksi kumppanuuden keskeisistä elementeistä on Kannusta mua -kampanja, jonka tavoitteena on kehittää jalkapallokentillä ja niiden ympärillä vallitsevaa ilmapiiriä - keskustelua ja puhetta - entistä myönteisemmäksi ja kannustavammaksi. Keväällä 2017 kannustamista buustattiin junioreiden peleissä ja parhaita kannustajia palkittiin Telian kannustuskorteilla.

Näillä huippukuntoon kesäksi

PS4
FIFA 18 -peli
Tutustu
FIFA 18 -peli
Tilapäisesti loppu
1,67 € kk
Kokonaishinta 59,90
Apple
Watch Nike+ GPS Space Grey 38 mm
Tutustu
Antrasiitti/musta Nike Sport -ranneke
Watch Nike+ GPS Space Grey 38 mm
10,53 € kk
Kokonaishinta 379,00
Samsung
Gear Sport -älykello
Tutustu
Gear Sport -älykello
8,31 € kk
Kokonaishinta 299,00