Telia TV digiboksin kaukosäädin

Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille.

Digiboksin mukana toimitettava kaukosäädin toimii sekä Bluetoothilla että infrapunalla. Oletuksena kaukosäädin käyttää Bluetooth-yhteyttä, jolla saat parhaan käyttökokemuksen. Bluetooth-yhteydellä kaukosäätimen ja digiboksin välillä ei tarvitse olla näköyhteyttä, toisin kun infrapunalla käytettäessä.

Tunnistat käytössä olevan yhteyden STB-painikkeen vieressä sijaitsevasta led-valosta:

  • Kun Bluetooth on käytössä, painikkeita painaessa valo vilkkuu vihreänä. Jos Bluetooth ei ole päällä, saat sen käyttöön painamalla OK ja 1 -painikkeita 3 sekuntia samaan aikaan, jonka jälkeen led-valo välähtää kahdesti vihreänä.
  • Kun infrapuna on käytössä, painikkeita painaessa valo vilkkuu punaisena. Jos haluat infrapunan käyttöön, paina kaukosäätimen OK ja 2 -painikeita, jonka jälkeen led-valo välähtää kahdesti punaisena.
Näppäinten toiminnot

Kaukosäätimen ja digiboksin yhteensovittaminen

Jos Arris VIP4302, VIP4302w tai VIP5305w -digiboksisi tai kaukosäätimesi vaihtuu, joudut yhteensovittamaan kaukosäätimen digiboksin kanssa uudelleen.

Uusi digiboksi, vanha kaukosäädin
  1. Resetoi vanha kaukosäädin painamalla yhtä aikaa numeronäppäimiä 7 ja 9, kunnes kaukosäätimen yläosan punainen valo vilkkuu hetken.
  2. Nyt voit alkaa ohjata uutta digiboksia vanhalla kaukosäätimelläsi. Digiboksi ja kaukosäädin muodostavat Bluetooth-yhteyden välilleen.
Uusi kaukosäädin, vanha digiboksi
  1. Irrota virtajohto digiboksin takaa.
  2. Pidä digiboksin Standby-painiketta pohjassa ja kiinnitä virtajohto takaisin digiboksiin.

  3. Pidä Standby-painike pohjassa, kunnes digiboksin merkkivalo lakkaa vilkkumasta ja alkaa palaa punaisena. Vapauta sitten painike.

  4. Nyt voit alkaa ohjata digiboksia uudella kaukosäätimellä. Digiboksi ja kaukosäädin muodostavat Bluetooth-yhteyden välilleen.
Kaukosäätimen ja television yhteensovittaminen

Voit käyttää Arris VIP4302, VIP4302w tai VIP5305w -digiboksin kaukosäädintä myös televisiosi ohjaamiseen. Kaukosäätimen ja television yhteensovittaminen onnistuu helposti digiboksin asetuksista kohdasta Kaukosäädin. Asetukset löydät digiboksin Menu-valikoista etenemällä polkua Asetukset > Hallinta > Kaukosäädin.

Kaukosäädin ei toimi

Tarkista, että kaukosäädin osoittaa kohti digiboksin etupaneelia. Kokeile myös vaihtaa kaukosäätimen paristot uusiin.

Ota yhteyttä

Telia Helppi

 0600 10 100

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm)

Helppi auttaa esimerkiksi laitteiden käyttöönotossa, asentamisessa ja päivittämisessä puhelimitse tai paikan päällä.

Jos tekniikka temppuilee, asia ratkeaa usein nopeasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuen avulla ratkomme ongelmat ja opastamme sinua kuin olisimme vieressäsi.

Lue lisää Helpistä

Varaa soittoaika

Ma–pe 8–20, la 9–16.30.
 

Chat

Chat-asiakaspalvelumme on apunasi 24/7, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen. Kirjautuneena voit myös hallinnoida tuotteitasi ja palveluitasi.

Kirjaudu

Chatbot

Bottimme ohjaa sinut kirjautumatta oikean tiedon lähteelle ja tarvittaessa aina asiakaspalveluun asti.

Avaa chatbot >

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Telia somessa

Asiakaspalvelutiimimme tavoitat Facebookissa ja Twitterissä.
 
 Telia Facebookissa
 Telia Twitterissä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja Twitterissä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.