Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Palvelut ja sovellukset

Telia TV -palvelun kautta voit mm. surffailla YouTubessa ja hankkia kiinnostavimmat maksu-tv -kanavat.

Maksu-TV-palvelut

Voit laajentaa televisiosi kanavatarjontaa Telia TV -palvelun kanavapakettien avulla. Maksukanavia ja kanavapaketteja voit tilata asiakaspalvelustamme, lähimmästä Telia Kaupasta tai kirjautumalla osoitteessa telia.fi.

Tilaa kanavapaketteja

Useat digiboksille tilatut kanavapaketit saat maksutta myös Telia TV -netti- ja mobiilisovellukseen. Se on maksuton palvelu, jonka avulla saat käyttöösi myös videovuokraamon ja ohjelmakirjastot. Telia TV -sovelluksen avulla katsot tilaamiasi kanavapaketteja kätevästi puhelimella, tabletilla tai tietokoneella, milloin ja missä vain. Lue lisää

Videovuokraamo

Telia TV:n videovuokraamosta löydät huikeat määrät elokuvia, lastenohjelmia, dokumentteja sekä muuta katsottavaa. Vuokrattuasi ohjelman videovuokraamosta sinulla on 48 tuntia katseluaikaa, jonka jälkeen ohjelma palautuu automaattisesti vuokraamoon.

Vuokrattua ohjelmaa voit katseluajan puitteissa katsoa niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös keskeyttää ohjelman, ja jatkaa sen katselua myöhemmin.

Jos käytettävissäsi on ilmainen elokuvalippu, voit käyttää sen valitsemalla ensin haluamasi elokuvan ja valitsemalla sitten maksutavaksi Elokuvalippu.

ohjelmakirjastot ja catch up

Monilla maksukanavilla on käytössä joko ns. catch up -palvelu eli automaattitallennus, ohjelmakirjasto tai molemmat edellä mainitut.

Ohjelmakirjastoissa on katsottavissa erilaisia sarjoja, elokuvia ja dokumentteja mihin aikaan vaan, rajattomin katselukerroin. Useisiin Telian maksullisiin kanavapaketteihin kuuluu ohjelmakirjasto, joka sisältyy paketin kuukausimaksuun. Ohjelmakirjastoissa on katsottavissa kanavapaketista riippuen esimerkiksi elokuvia, dokumentteja, lastenohjelmia sekä sarjojen kokonaisia tuotantokausia.

Catch up -palvelu on puolestaan eräänlainen ajansiirtopalvelu. Palvelun piiriin kuuluvat kanavat tallentavat suurimman osan ohjelmistaan automaattisesti yleensä seitsemän vuorokauden ajaksi. Lisäksi tietyillä kanavilla on mahdollista hyödyntää kelaustoimintoa.

Toiminnon avulla voit aloittaa parhaillaan TV:stä tulevia ohjelmia alusta, pysäyttää ne hetkeksi tai kelata eteen ja taakse, vaikka niiden lähetys olisikin vielä kesken. Tietyillä kanavilla on myös mahdollista aloittaa ohjelma alusta, vaikka se olisi vielä käynnissä.

Kanavapaketit, joissa on ohjelmakirjastoja tai catch up -palvelu

ohjelmaKirjastojen käyttö

  • Ohjelmakirjastot ja catch upit löydät päävalikon Kirjastot-osiosta.
  • Mahdolliseen kanavapakettitilaukseesi kuuluvat ohjelmakirjastot ja/tai catch upit ovat Tilatut-listalla.
  • Tilattavissa-listalta voit puolestaan tutkia muiden kanavapakettien kirjastoja.
  • Ohjelmakirjastojen sarjoja seuratessasi sinun ei tarvitse valita seuraavaa jaksoa erikseen, vaan se alkaa automaattisesti edellisen jakson loputtua. Uuden jakson alun lähestymisen merkiksi ruudun oikeaan yläkulmaan ilmestyy laskuri. Kauden päätyttyä siirrytään takaisin ohjelmakirjaston valikkoon.
  • Jos käytössäsi on kanavapaketti sekä Telia TV -palvelun digiboksilla että mobiilipalvelussa, voit jatkaa mobiilissa aloittamaasi ohjelmaa myöhemmin digiboksilla keskenjääneestä kohdasta. Sama toimii myös päinvastoin; digiboksilla aloitettujen ohjelmien katsomista voi jatkaa mobiilissa.

YouTube-sovellus

Telian Arris 4302 ja Arris 5305 -digibokseissa on myös YouTube-sovellus. Jos sinulla ei ole oikean mallista digiboksia, voit tilata sen kirjautumalla Teliaan.

Tilaa uusi digiboksi

Lisätietoja sovelluksen käyttämisestä YouTubessa