Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

MIX-kanavapaketin kanavien vaihtaminen

Tältä sivulta löydät ohjeet MIX-kanavapaketin kanavien vaihtamiseen. MIX-kanavapaketissa voit itse valita kanavat kymmenien kanavien joukosta.

Voit vaihtaa kanavia kirjautumalla osoitteessa telia.fi. Kanavien vaihtaminen onnistuu kerran kuukaudessa, aina jokaisen kuukauden 1. päivästä lähtien. Mikäli olet uusi Telian asiakas, kirjaudu verkkopankkitunnuksilla.

Vaihda MIX-kanavia

Voit valita kanavavalikoimasta itsellesi kulloinkin parhaiten sopivat kanavat. Voit vaihtaa kerralla joko kaikki kanavat tai vaikkapa vain yhden kanavan.

Huom!

  • MIX M- ja MIX S -paketit eivät sisällä esivalittuja kanavia. Voit valita haluamasi kanavat kirjautumalla osoitteessa telia.fi, kun olet saanut tilausvahvistuksen tekstiviestillä.
  • Jos sinulla on useampi kaapelikortti, valitse ensin Telia MIX -aloitussivulta sen kaapelikortin numero, jolle haluat tehdä muutoksen.

näin vaihdat mix-kanavia kirjautuneena

  1. Muokkaussivulla näet tämänhetkisen kanavavalikoimasi.
  2. Voit poistaa ja lisätä kanavia haluamasi määrän. Huomioithan kuitenkin, että eri paketeissa kanavien maksimimäärä vaihtelee.
  3. Kun olet valinnut pakettisi mukaisen määrän kanavia, näytölle ilmestyy Vahvista kanavapaketti -painike. Klikkaa sitä ja sen jälkeen vielä OK.
  4. Nyt kanavapakettisi on valmis ja uudet kanavat ovat katsottavissa televisiossasi noin 10 minuutin kuluttua. Voit muokata kanavapakettia taas seuraavan kuukauden 1. päivästä lähtien.