Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksu helppo ja turvallinen tapa maksaa tuotteita ja palveluita mobiililaitteilla.
Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille.

Mobiilimaksu on kaikkien suomalaisten matkapuhelinoperaattorien tarjoama, markkinoiden helpoin tapa maksaa tuotteita ja palveluita mobiililaitteilla.

Maksupalveluehdot uudistuivat lakimuutoksen vuoksi 14.9.2019. Lue lisää maksupalveluehtojen uudistuksesta.

Miten mobiilimaksu toimii?

Hyväksyt maksun kauppiaan nettisivustolla tai sovelluksessa ja ostokset veloitetaan omalla puhelinlaskullasi. Matkapuhelinoperaattori tunnistaa mobiililaitteesi SIM-kortin perusteella, jolloin itse maksun toteuttaminen ei edellytä erillistä rekisteröitymistä, kirjautumista tai kortin tietojen syöttämistä.

Mobiilimaksu toimii kaikissa mobiililiittymissä. Jos jaat liittymääsi esim. wifillä, varmistathan, että liittymällesi on kytketty on tarvittavat palveluestot. Suosittelemme myös salaamaan jaetun wifi-yhteyden salasanalla luvattoman käytön estämiseksi.

Lue lisää mobiilimaksusta

Missä mobiilimaksua voi käyttää?

Mobiilimaksua hyödyntävien palveluiden määrä on kasvussa. Nykyään voit käyttää Mobiilimaksua mm. sovelluskaupoissa, suurimpien kaupunkien joukkoliikennesovelluksissa, erilaisissa asiointipalveluissa, tv-äänestyksissä sekä useissa muissa palveluissa.

Mobiilimaksujen estäminen

Mobiilimaksuja koskevat samat palveluestot kuin perinteisiä SMS-palveluita. Mobiilimaksu on automaattisesti päällä liittymässäsi, ellet kytke siihen estoa.

Voit kytkeä eston ja hallinnoida mobiilimaksuun liittyviä estoja ja rajoituksia kirjautumalla Minun Teliaan ja valitsemalla liittymäsi lisäpalveluista Estot ja rajoitukset.

KYTKE ESTOJA

Lue lisää palvelunumeroista ja estoista

Mobiilimaksussa laskulla näkyy yleensä lopullisen palvelun nimen sijaan maksupalvelun tuottajan nimi. Jos haluat tietää tarkemmin mistä palvelusta on kyse, saat tiedon asiakaspalvelustamme.

Kaikkien maksupalvelun tuottajien yhteystiedot

Voit tiedustella tarkempia tietoja maksusta myös Minun Telian chatissa tai yhteydenottolomakkeella.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Minun Telia

Kirjaudu Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen ja maksa laskut helposti, päivitä liittymäsi ja palvelusi, löydä puk-koodi, tee vikailmoitus tai chattaile asiakaspalvelumme kanssa.

Kirjaudu selaimella

Lataa Minun Telia -sovellus
iOS-laitteelle
Android-laitteelle

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Chat

Chat-asiakaspalvelumme on apunasi 24/7, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen. Kirjautuneena voit myös hallinnoida tuotteitasi ja palveluitasi.

Kirjaudu

Chatbot

Bottimme ohjaa sinut kirjautumatta oikean tiedon lähteelle ja tarvittaessa aina asiakaspalveluun asti.

Avaa chatbot >

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Telia somessa

Asiakaspalvelutiimimme tavoitat Facebookissa ja Twitterissä.
 
 Telia Facebookissa
 Telia Twitterissä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja Twitterissä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.