Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on turvallinen tapa maksaa tuotteita ja palveluita mobiililaitteilla.

Mobiilimaksu on kaikkien suomalaisten matkapuhelinoperaattorien tarjoama, markkinoiden helpoin tapa maksaa tuotteita ja palveluita mobiililaitteilla.

Maksupalveluehdot uudistuivat lakimuutoksen vuoksi 14.9.2019. Lue lisää maksupalveluehtojen uudistuksesta.

miten mobiilimaksu toimii?

Hyväksyt maksun kauppiaan nettisivustolla tai sovelluksessa ja ostokset veloitetaan omalla puhelinlaskullasi. Matkapuhelinoperaattori tunnistaa mobiililaitteesi SIM-kortin perusteella, jolloin itse maksun toteuttaminen ei edellytä erillistä rekisteröitymistä, kirjautumista tai kortin tietojen syöttämistä.

Mobiilimaksu toimii kaikissa mobiililiittymissä. Jos jaat liittymääsi esim. WiFillä, varmistathan, että liittymällesi on kytketty on tarvittavat palveluestot. Suosittelemme myös salaamaan jaetun WiFi-yhteyden salasanalla luvattoman käytön estämiseksi.

Lue lisää Mobiilimaksusta

missä mobiilimaksua voi käyttää?

Mobiilimaksua hyödyntävien palveluiden määrä on viime aikoina lähtenyt kasvuun. Nykyään voit käyttää Mobiilimaksua mm. sovelluskaupoissa, suurimpien kaupunkien joukkoliikennesovelluksissa, erilaisissa asiointipalveluissa, tv-äänestyksissä sekä useissa muissa palveluissa.

mobiilimaksujen estäminen

Mobiilimaksuja koskevat samat palveluestot kuin perinteisiä SMS-palveluita. Mobiilimaksu on automaattisesti päällä liittymässäsi, ellet kytke siihen estoa.

Voit kytkeä eston ja hallinnoida Mobiilimaksuun liittyviä estoja ja rajoituksia kirjautumalla Teliaan ja valitsemalla ”Estot ja rajoitukset” liittymäsi lisäpalveluista.

Kytke estoja

Lue lisää palvelunumeroista ja estoista

Mobiilimaksussa laskulla näkyy yleensä lopullisen palvelun nimen sijaan maksupalvelun tuottajan nimi. Jos haluat tietää tarkemmin mistä palvelusta on kyse, saat tiedon asiakaspalvelustamme.

Kaikkien maksupalvelun tuottajien yhteystiedot

Voit halutessasi tiedustella tarkempia tietoja maksusta myös Telialta yhteydenottolomakkeella tai kirjautumalla Teliaan.