Uusimmat blogit

Somevinkit-matkalle

Let’s face it: Jos et someta, et matkaile. Miksi et siis dokumentoisi matkasi parhaita paloja myös aidosti someyleisöäsi kiinnostavalla tavalla? Listasimme tähän vinkkejä, miten somematkailet persoonallisemmin.

Somevinkit matkalle Somevinkit matkalle

1. Valitse matkallesi kuvateema.

Bongaa kuviin värikkäitä ovia, kauniita istutuksia, mielenkiintoisia ravintola-annoksia, tai mikä ikinä onkaan juuri sinun juttusi. Raportoi matkasi etenemistä näiden kuvien kautta. Ne kertovat usein matkakohteesta enemmän kuin tavalliset torikuvat.

2. Aloita erikoinen selfie-sarja

Olisiko aika kokeilla jotain muuta kuin jo kliseiksi muotoutuneita selfieitä, joissa esiintyy oman nassun lisäksi drinkkilasi, lentokenttä, Hollywood-kyltti tai biitsi. Ovathan nämä toki klassikoita, mutta suosittelemme tutustumaan ja inspiroitumaan esimerkiksi näistä kuvasarjoista: #IHaveThisThingWithTiles ja Follow Me.

3. Luo reissuillesi omaleimainen hashtag

Käytä itse keksimääsi hashtagia maailmalla reissatessasi. Vaihtoehtoisesti voit bongata Instagramista tai Twitteristä yleisen, mutta osuvan reissuaiheisen tägin. Laatu korvaa määrän myös tägeissä, joten kaikkia kymmentä mieleenjuolahtavaa häsäriä ei kannata välttämättä aina laittaa.

4. Kokeile videostriimausta

Tapahtuuko matkalla juuri nyt jotain, minkä haluaisit jakaa reaaliajassa kavereillesi ympäri maailman, myös kotiin? Suoran Periscope-läheyksen kautta myös kotiväki pääsee mukaan matkallesi.

5. Käy matkamuistomyymälässä

Avaimenperät ja shottilasit ovat kiinnostavampia kuvakollaasina kuin lasivitriinissä. Ota matkoiltasi kuvia mielenkiintoisimmista matkamuistoista ja julkaise ne Instagramissa omalla hashtagillasi varustettuna. Voit tietenkin ikuistaa useammankin matkamuiston kerrallaan ja tehdä niistä kuvakollaasin Facebook-tilisi kansikuvaksi.

Lisää samasta aiheesta
Edellinen artikkeli
Nettiyhteys hyötykäytössä Hollannin reissulla
Hollanti on oiva matkakohde myös kylmempinä kuukausina. Navigointi onnistuu mutkattomasti, kun ...