Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Liiga-sarjataulukko

Katso ajankohtainen Liiga-sarjataulukko ja seuraa oman joukkueesi sijoitusta sarjassa.
O = ottelut, V = voitot, TV = tasapelivoitot, TH = tasapelihäviöt, H = häviöt, P = pisteet

Liigan sarjataulukko

Mikä joukkue kruunataan tämän kauden Liiga-kuninkaaksi? Seuraa Liiga-sarjataulukkoa ja sitä, miten kamppailu Kanada-maljan herruudesta etenee. Liiga-sarjataulukosta löydät aina ajankohtaisen sarjatilanteen.

Liiga-tulokset

Kenen käsissä Kanada-malja kohoaa korkeuksiin kauden lopussa? Seuraa ajankohtaista Liiga-sarjataulukkoa ja pysy aina ajan tasalla Liiga-kauden tilanteesta. Säännöllisesti päivittyvä Liiga-sarjataulukko on olennainen ja kätevä tiedonlähde jokaiselle Liiga-fanille.

Näet Liiga-sarjataulukosta kaikki kauden pelatut pelit. Jos taas olet kiinnostunut vanhemmista tilastoista tai Liigan pistepörssistä, niin löydät ne kätevimmin ilmaisesta Liigavahti-sovelluksesta. Mikäli pelkkä Liigan tilastojen seuraaminen ei tunnu riittävältä, liity isosti mukaan Liiga-huumaan ja katso Liiga-ottelut suorana.

Tutustu Liiga-paketteihin

Liigan tulosseuranta taskussasi

Miltä kuulostaisi, jos Liiga-sarjataulukko ja ajankohtainen Liiga-tulospalvelu kulkisivat kätevästi aina taskussa mukana? Lataa ilmainen Liigavahti-sovellus ja näet aina tuoreimmat Liiga-tulokset suoraan puhelimestasi.

Liigavahti-sovelluksella pysyt kärryillä suosikkijoukkueesi menestyksestä sekä seuraat Liigan livetuloksia ja pistepörssiä.

Tutustu ilmaiseen Liigavahtiin

Usein kysytyt kysymykset

Millä laitteella voin katsoa Liigaa?
 • Tietokoneella / läppärillä
 • Puhelimella 
 • Tabletilla
 • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

 • Mac, PC
 • iOS, Android
 • Chromecast, Apple TV
 • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Liiga näytetään yksinoikeudella vain Telia TV:stä.

Lue lisää Telia TV:stä 

Voinko katsella pelejä tietokoneella, kuten ennenkin?

Kyllä! Liigaa voi katsoa suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Jos käytössä on Windows 10, suosittelemme Telia TV sovelluksen lataamista Windowsin omasta sovelluskaupasta. Voit myös käyttää selaimia Microsoft Edge ja Internet Explorer, jotka eivät vaadi laajennusten asentamista. Mac-koneilla suosittelemme selainta Chrome, joka vaatii erillisen laajennuksen, jonka asentamista ehdotetaan automaattisesti kun avaat sivun tv.telia.fi.

Lue lisää tuetuista laitteista

Voinko vaihtaa Liiga-paketin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liiga-passiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liiga-passin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Paljonko tilaus maksaa?

Valitse miten paljon Liigaa haluat:

 • Liiga-passi 24,90 €/kk
 • Joukkuepassi 19,90 €/kk 
 • Pelipassi runkosarjassa 9,90 €
 • Preseason-passi 14,90 € 
 • Yhdistelmäpassit alk. 29,90 €/kk

Valitse Telia TV -palvelu:

 • Telia TV sovellus 0 €/kk
 • Telia TV digiboksi 10 €/kk
 • Kaapelikortti Telian kaapeli-tv-talouksiin 3,50 €/kk

Kuukausihinta on Liiga- ja Joukkuepasseissa automaattisesti 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun joukkueesi ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Kaikki Liiga-passit ovat katsottavissa läppärillä, puhelimella tai tabletilla maksuttoman Telia TV sovelluksen kautta. Liiga-passeja voi katsoa myös lisämaksusta suoraa telkkarin ruudulta Telia TV digiboksilla tai kaapelikortilla.

Lue lisää eri passeista