Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Lukko-ottelut Telia Liigapassilla

27,90 €/kk
Lukon ottelut sekä kaikki muutkin Liiga-pelit näet Telia Liigapassilla! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki lukko-pelit Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään Lukon peliä. Tilaa Telia Liigapassi, ja katso kaikki Lukon pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki Lukon ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain pelikuukausilta. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

 

Katso Lukon pelit Telia TV:stä

Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Kaikki Liiga-ottelut, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta

Kausi 2020–2021: LuKKO

Äijänsuolla kotiyleisölle tarjoillaan kiekkokontrollijääkiekkoa. Lukko jatkaa päävalmentaja Pekka Virran tutussa komennossa, ja joukkue koettelee alkavallakin kaudella vastustajiensa kärsivällisyyttä huolellisesti rytmitetyllä viisikkopelillä.

Alkavalle kaudelle Lukko on kasannut nimekkään huippujoukkueen. Ratkaisuvoimaa Raumalle tuovat ennen kaikkea kokenut kärkisentteri Daniel Audette, Liigan huipulle noussut juonikas Anrei Hakulinen sekä nuoret timantit Sebastian Repo, Vili Saarijärvi, Ville Heinola ja Aleksi Saarela.

Tutustu tämän kauden Lukko-joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liiga-videoita 

 

rauman LuKKO

Vuonna 1936 perustettu Rauman Lukko on pelannut jo pitkän uran pääsarjatasolla. Kaudella 2020-2021 Lukko aloittaa jo 64. kautensa pääsarjatasolla. Perinteikäs satakuntalaisseura lähtee jälleen kerran tavoittelemaan historiansa toista mestaruutta – ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kun on jo vuodelta 1963. 2000-luvullakin raumalaisten kaulaan on ripustettu vain kaksi pronssista mitalia, joten Lukon tavoitteena on nyt nousu takaisin kohti kärkeä.

Pääsarjatasolla Lukko on uransa aikana ansainnut yhden kultamitalin, kolme hopeamitalia sekä kuusi pronssinhohtoista mitalia.

Miten Lukko pärjää kaudella 2020–2021? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.

 

Liigan yhdistelmäpaketit

  • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
  • Telia Liigapassi + HBO Nordic
  • Telia Liigapassi + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Total
  • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport