Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kärpät-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

kaikki kärpät-pelit Telia joukkuepassilla

Älä missaa yhtäkään Kärppien peliä. Tilaa Kärpät-passi, ja katso kaikki Kärppien pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Ostamalla Kärppien joukkuepassin, näet kaikki Kärppien ottelut, ja maksat Liigasta vain kuukausilta, joina Kärpät pelaa. Telia Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Kärpät eivät pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Telia Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun Kärpät pelaa kauden viimeisen pelinsä.

Katso Kärppien pelit Telia TV:stä

Kärpät-passi
Kärppien kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
Kärpät-passi
Telia Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi
Yhdistelmäpassit
Nappaa HBO Nordicin laatusarjat, F1, NHL-pelit tai C Moren huippuviihde Liigan kylkeen edullisella yhdistelmäpassilla.
Yhdistelmäpassit

Kausi 2019–2020: Kärpät

Kärpät on jälleen varautunut huudattamaan Raksilan kotiyleisöä timantinkovalla rosterilla. Viime vuosina tutuksi tulleeseen tapaan joukkueen kärki uudistuu jälleen, sillä moni avainpelaaja suuntaa menestyskauden päätteeksi rapakon taakse, mutta oululaiset ovat houkutelleet riveihinsä kovia vahvistuksia.

Uusina kasvoina eturiviin astelevat ennen kaikkea Lukosta siirtyvä tsekkipakki Jakub Krejcik ja SHL:stä kotiin palaava vuoden 2011 maailmanmestari Janne Pesonen. Kärppien kokoonpanossa myös jatkaa huippunimiä: nestorit Jussi Jokinen, Mika Pyörälä ja Lasse Kukkonen puhaltavat yhteen hiileen alkavallakin kaudella. Penkin takana huippukoutsi Mikko Manner pitää taitavan ryhmän tiiviisti samalla taktiikkasivulla, joten Kärpät on vahva kandidaatti kannujahtiin myös alkavalla kaudella.

Tutustu tämän kauden Kärpät-joukkueeseen
Katso tuoreimpia Liigan live-klippejä 

oulun Kärpät

Puolen Suomen joukkueena tunnettu Oulun Kärpät on Liigan lähihistorian ehdoton kestomenestyjä. Vuonna 1946 perustetun seuran kahdeksasta mestaruudesta seitsemän on tullut 2000-luvulla, ja viimeisen viiden kauden aikana kärppälauman kapteeni on nostanut Kanada-maljan kohti kattoa kauden päätteeksi peräti kolmesti. Mestaruuskullan lisäksi Kärppien kauloja ovat pääsarjatasolla koristaneet hopeamitalit neljä kertaa sekä pronssimitalit kuusi kertaa.

Vuoden 2003 jälkeen Kärpät on jäänyt mitaleitta vain viidellä kaudella. Oululaisten kausi 2018-2019 päättyi seitsemännen finaalin jatkoajalla karvaaseen hopeamitaliin, mutta pohjoisessa ollaan valmiita revanssiin.

Miten Oulun Energia Areenaa kotipesänään pitävät Kärpät pärjäävät kaudella 2019-2020? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liiga-sarjataulukosta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko vaihtaa Kärpät-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Telia Joukkuepassin Telia Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Telia Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa Kärppien ottelut?
 • Tietokoneella / läppärillä
 • Puhelimella 
 • Tabletilla
 • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

 • Mac, PC
 • iOS, Android
 • Chromecast, Apple TV
 • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa Kärpät-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi suoratoistopalveluita, ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.

Liigan yhdistelmäpaketit

 • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
 • Telia Liigapassi + HBO Nordic
 • Telia Liigapassi + C More Sport
 • Telia Liigapassi + C More Total
 • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport

Yhdistelmäpassit

C More -kanavapaketti sisältää

 • C Moren viihdekanavat: C More First, C More Stars, C More Hits, C More Series, SF-kanalen ja C More Juniori 
 • C More -ohjelmakirjaston
 • C Moren oman suoratoistopalvelun, jota voit käyttää Telia TV -tunnuksillasi.

C Moren viihdekanavilta ja ohjelmakirjastosta näet mm. pohjoismaisia rikossarjoja, Hollywood-leffoja ja suosittuja lastenohjelmia.

Saat käyttöösi Telia TV -tunnuksillasi myös C Moren oman suoratoistopalvelun ja sen viihdesisällöt. C More -suoratoistopalvelussa voit katsoa esimerkiksi C Moren kotimaisia alkuperäissarjoja, kuten Hotel Swan Helsinki, Onnela ja Roba. Lisäksi näet MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien ohjelmia ilman katkoja ja monesta suosikkisarjasta jaksoja jo ennakkoon.