Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ilves-passi

19,90 €/kk
Vain suosikkijoukkueesi pelit! Kaikki koti- ja vierasottelut, runkosarjasta pleijareihin, suorana ja tallenteena.

KAIKKI ILVEKSEN PELIT JOUKKUEPASSILLA

Älä missaa yhtäkään Ilveksen peliä. Tilaamalla Ilveksen joukkuepassin, näet kaikki Ilveksen Liiga-ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain kuukausilta joina Ilves pelaa. Joukkuepassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Ilves ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Joukkuepassin kuukausilaskutus päättyy sen kuukauden loppuun, jolloin Ilves on taputellut kauden viimeisen pelin. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain.
 

Katso Ilveksen pelit Telia TV:stä

Ilves-passi
Ilveksen kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
Ilves-passi
Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liigapassi
Yhdistelmäpassit
Etusi jopa 39,60 €
Nappaa HBO Nordicin laatusarjat Liigan kylkeen edullisella yhdistelmäpassilla.
Yhdistelmäpassit

Kausi 2019-2020: ILVES

Hakametsässä haikaillaan kohti Liigan kärkeä, ja suunta osoittaakin ylöspäin. Viime kauden kahdeksas sija runkosarjassa ja paikka puolivälierissä antoi jo osviittaa ”Ipan” uudesta tulemisesta, ja tamperelaisten katse on tiukasti vieläkin korkeammalla. Arvostetun valmentajansa Karri Kiven johdolla tiivistä tahtokiekkoa pelaava petolauma ei suostu profiloitumaan pisteautomaatiksi alkavallakaan kaudella.

Yksi Ilveksen vahvuuksista löytyy maalinsuulta: Ruotsin ja Venäjän-kiertueiltaan Hakametsään palaava Ville Kolppanen ja jo viime kaudella kovat näytöt pöytään lyönyt nuori tsekki Lukas Dostal muodostavat vahvan parivaljakon. Muihin profiilivahvistuksiin lukeutuvat muun muassa paikallisvastustaja Tapparan kopista remmiin liittyvä puolustaja Aleksi Elorinne sekä IFK:sta haalittu laitahyökkääjä Jasse Ikonen. Nuoret Lassi Thomson ja Matias Maccelli puolestaan hakevat tosissaan pelipaikkaa Ilves-miehistöstä kokeneempien Teemu Rautiaisen ja Eemeli Suomen näyttäessä viime kauden tapaan edestä mallia.

Tutustu tämän kauden Ilveksen joukkueeseen

 

tampereen ILVES

Tampereen Ilveksellä on takanaan kunnioitettava pelihistoria jääkiekon pääsarjatasolla. Kaudella 2019-2020 Ilveksellä alkaa pääsarjatasolla jo 86. kausi. Liigassa Ilveksellä puolestaan starttaa 45. kausi. Menestystäkään ei lukuisista pelatuista kausista puutu.

Vuonna 1931 perustettu Ilves lukeutuu Suomen kiekkokartan pitkäikäisimpiin ja menestyneimpiin seuroihin, mutta tuorein kuudestatoista mestaruudesta on vuodelta 1985. Finaalitunnelmasta tupsukorvat ovat nauttineet viimeksi vuonna 1998, kun tamperelaisten kaulaan ripustettiin kauden 1997-1998 päätteeksi hopeiset mitalit. Kultaisten kaularipustimien lisäksi Ilves on ehtinyt kerätä kunnioitettavat 9 hopeamitalia sekä 13 pronssimitalia.

Nykyiseksi kodikseen Ilveksen edustusjoukkue kutsuu Hakametsän jäähallia. 

Usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa Ilves-passin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Miten voin katsoa Ilveksen ottelut?
 • Tietokoneella / läppärillä
 • Puhelimella 
 • Tabletilla
 • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

 • Mac, PC
 • iOS, Android
 • Chromecast, Apple TV
 • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Miten voin irtisanoa Ilves-passin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Lue lisää Telia TV:stä 

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.

Liigan yhdistelmäpaketit

 • Liigapassi + Viasat Jääkiekko
 • Liigapassi + HBO Nordic
 • Liigapassi + C More Sport
 • Liigapassi + C More Total
 • Liigapassi + C More Sport + Viasat Urheilu

C More -kanavapaketti sisältää

 • C Moren viihdekanavat: C More First, C More Stars, C More Hits, C More Series, SF-kanalen ja C More Juniori 
 • C More -ohjelmakirjaston
 • C Moren oman suoratoistopalvelun, jota voit käyttää Telia TV -tunnuksillasi.

C Moren viihdekanavilta ja ohjelmakirjastosta näet mm. pohjoismaisia rikossarjoja, Hollywood-leffoja ja suosittuja lastenohjelmia.

Saat käyttöösi Telia TV -tunnuksillasi myös C Moren oman suoratoistopalvelun ja sen viihdesisällöt. C More -suoratoistopalvelussa voit katsoa esimerkiksi C Moren kotimaisia alkuperäissarjoja, kuten Hotel Swan Helsinki, Onnela ja Roba. Lisäksi näet MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien ohjelmia ilman katkoja ja monesta suosikkisarjasta jaksoja jo ennakkoon.