HPK-ottelut Telia Liigapassilla

Tilaa C More Hockey liittymäasiakkaan etuhintaan 24,95 €/kk ja katso kaikki HPK:n Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Liiga, Formula 1 ja paljon muuta huippu-urheilua

C More Total+ sisältää kaikki C Moren urheilu- ja viihdesisällöt suoratoistopalvelussa. Tilaa nyt liittymäasiakkaan etuhintaan 29,95 €/kk.

Kaikki hPK-pelit Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään HPK:n peliä. Tilaa Telia Liigapassi ja katso kaikki HPK-pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki HPK:n ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut. Liittymäasiakkaillemme on tarjolla etuhintaiset C Moren suoratoistopalvelussa katsottavissa olevat tuotteet C More Hockey ja C More Total+ (alk. 24,95 €/kk), jotka sisältävät Telia Liigapassin lisäksi myös paljon muuta huippukiekkoa, kuten jääkiekon MM-kisat ja CHL-ottelut, urheilua sekä C Moren viihdesisällöt. Tutustu C More -suoratoistopalvelun Liiga-tuotteisiin

Voit myös tilata pelkän Telia Liigapassin tai Telia Liigapassin sisältävän yhdistelmäpaketin Telia TV:seen. Telia Liigapassilla näet pelkästään Liiga-ottelut. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

Katso kaikki HPK:n pelit suorana

C More Hockey
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi), Mestis ja C Moren muut jääkiekko-ottelut sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaillemme huippuedullisesti C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten F1 ja La Liga, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total
Katso ja tallenna peruskanavia, näe kaikki Liiga-pelit, C Moren urheilu, kuten F1 ja Mestarien liiga, sekä leffat ja sarjat.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Katso muut Liigapassi-paketit
426-telia-liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.
347-telia-liigapassi---c-more-sport---v-sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Liiga, NHL, Valioliiga, Mestarien liiga, F1 ja valtavasti muuta huippu-urheilua sekä C Moren kaikki viihdesisällöt.
350-telia-liigapassi---hbo-nordic
Telia Liigapassi + HBO Nordic
Nauti jännittävistä Liiga-peleistä ja HBO Nordicin laatusarjoista.
406-telia-liigapassi-uhd
Telia Liigapassi UHD
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Valitut pelit saatavilla myös huipputerävällä 4K Ultra HD -laadulla.

Liiga-joukkue: HPK

HPK on mukana jääkiekon Liiga-kaudella. HPK saa kauden aikana vastaansa Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Onko HPK mukana kauden playoffs-otteluissa? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana C Moressa ja seuraa HPK:n sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden HPK-joukkueeseen

hämeenlinnan HPK

HPK, eli Hämeenlinnan Pallokerho perustettiin vuonna 1929. Seuran alkuperäinen nimi oli Hämeenlinnan Jääpalloseura, ja kuten nimikin jo kertoo, ei seuran pääpainona perustamishetkellä ollut jääkiekko, vaan jääpallo. Jääkiekko astui mukaan seuran toimintaan vasta monia vuosia myöhemmin. HPK pelasi ensimmäisen kautensa Suomen jääkiekon pääsarjassa kaudella 1945-1950.

Miten HPK pärjää uudella Liiga-kaudella? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.