Paramount+

Ainutlaatuisia tarinoita. Ikonisia tähtiä. Valtavasti viihdettä. Tutustu Paramount+-suoratoistopalveluun Telia TV:ssä nyt 14 vuorokautta maksutta!

Tämä on Paramount+. A Mountain of Entertainment.

Paramount+:ssa näet uutuussarjat yksinoikeudella sekä valtavasti huippuleffoja ja parhaimpia klassikkoja. Tarjolla on viihdettä koko perheelle lasten suosikkiohjelmien parissa. Nyt ei katsottava lopu kesken!

Paramount+:sta löydät runsaasti lastenohjelmia, komediaa ja realitya sekä muita suosittuja tv-ohjelmia Comedy Central-, Channel 5 UK-, MTV- ja Nickelodeon -kanavilta. Palvelussa nähdään nyt myös SHOWTIME-, CBS- ja Smithsonian Channel -kanavien sisältöjä. Nojaa rennosti taaksepäin ja valmistaudu viihtymään.

Kokeile nyt 14 vuorokautta maksutta! 

Tutustu ja tilaa

0 € 14 vrk ajan, jonka jälkeen hinta 5,95 €/kk.

Tilaa Paramount+

366-paramount
Paramount+
Valtavasti viihdettä: suosikkisarjoja, uutuuselokuvia ja klassikoita, dokumentteja ja lastenohjelmia.
Kokeile maksutta

Suoratoistopalvelun sisällöt

   

Katso trailereita

Tämä on Paramount+

Lasten suosikkiohjelmat

Halo The Series

South Park: Post Covid: The Return of Covid

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia TV? Tilaa kanavapaketteja >

Paramount Network – viihteen koti

Paramount+-suoratoistopalvelu sisältää valtavan määrän viihdettä: monipuolisen valikoiman sarjoja, Paramount Picturesin hittileffoja, sisältöjä SHOWTIME-, CBS- ja Smithsonian Channel -kanavilta sekä hauskaa viihdettä kanavilta kuten Comedy Central ja MTV.  Viihdy koukuttavan realityn, draamasarjojen, kansainvälisen komedian sekä tähtiä vilisevien elokuvien parissa.

Tutustu myös kaikkiin muihin kanavapaketteihimmeTV-opas-sivulta puolestaan näet kaikkien maksukanavien sekä ilmaiskanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot.

Kun kodin kanavapakettivalikoima on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Päivitä kodin laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös näppärät prepaid-liittymät.