Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Paramount+

Nauti uusista elokuvista ja ikivihreistä klassikoista, sekä MTV:n, Paramount Networkin ja Comedy Centralin suosikkisarjoista. Katso nyt 14 vuorokautta maksutta!

Paramount+ tekee kodistasi leffateatterin

Paramount+ -ohjelmakirjastosta näet Paramount Picturesin uutuuselokuvia vuoden sisään valkokankaan ensi-illasta. Viihdekirjasto tarjoaa myös laajan valikoiman palkittuja klassikkoelokuvia, lasten viihdettä sekä sadoittain jaksoja suosituista Comedy Centralin, Channel 5 UK:n, Music Televisionin ja Paramount Network -kanavan sarjoista.

Huhtikuussa Paramount+ tarjoilee herkkua mm. musiikin ystäville, kun ohjelmakirjastossa on katsottavissa Abba: The Secrets of Their Greatest Hits -dokumentti, joka kertoo tarinan Abban klassikkokappaleiden takaa ja sisältää ennennäkemätöntä materiaalia ja haastatteluja.

Kokeile nyt 14 vuorokautta maksutta! 

Kokeile maksutta

Kokeilujakson jälkeen hinta 7,95 €/kk.

Tilaa Paramount+

366-paramount
Kokeile maksutta
Uutuuselokuvia ja klassikoita, lasten leffoja sekä mm. MTV:n ja Comedy Centralin sarjoja.
Paramount+

Ohjelmakirjaston sisältö

   

Katso trailereita

Uutuus
Rocketman

Sarja
Yellowstone

True crime -dokumenttisarja
Unmasking a Killer

Lasten elokuva
Ihmeiden puisto

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia TV? Tilaa kanavapaketteja >

paramount network – viihteen koti

Paramount+ -ohjelmakirjasto sisältää hauskaa viihdettä kanavilta kuten Comedy Central ja MTV, sekä Paramount Picturesin uutuusleffoja. Paramount Network -kanava ei kuitenkaan kalpene näiden viihdykevaihtoehtojen rinnalla, sillä kanava tuo ruutuun huippuviihteen parhaimmistoa.

Paramount Network näyttää koukuttavaa realityä, laadukkaita draamasarjoja, kansainvälistä komediaa sekä tähtiä viliseviä elokuvia

Tutustu myös kaikkiin muihin kanavapaketteihimmeTV-opas-sivulta puolestaan näet kaikkien maksukanavien sekä ilmaiskanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot.

Kun kodin kanavapakettivalikoima on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Päivitä kodin laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös näppärät prepaid-liittymät.