Laadukkaat uutiskanavat

BBC, CNN ja monet muut tunnetut uutiskanavat voit nähdä kanavapakettien kautta Telia TV:ssä. Katso tuoreimmat uutiset kotimaasta ja maailmalta.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Uutiset

488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL ja Valioliiga, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
351-telia-liigapassi---v-premium
Telia Liigapassi + V premium
Kaikki Liiga-pelit sekä V sport -kanavien koko urheilutarjooma ja huikea määrä elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
507-europe
Europe
Runsaasti ruotsalaisia kanavia sekä Viron, Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia. Lisäksi englanninkielisiä uutisia arabimaista ja Euronews-uutiset.
241-mix-m
Mix M
Valitse vapaasti 10 kanavaa yli 60 kanavan joukosta.
243-mix-s
Mix S
Valitse vapaasti 6 kanavaa noin 30 kanavan joukosta.
23-surf
Surf
Valtavasti kanavia ja katsottavaa koko suvulle vauvasta vaariin.

Ajankohtaiset uutiset läheltä ja kaukaa

Näe ajankohtaiset uutiset maailmalta. Kanavapaketeistamme löydät kuuluisat uutiskanavat, kuten BBC, CNN sekä Euronews, jotka tarjoavat laadukkaita uutislähetyksiä, joiden avulla pysyt tietoisena maailman tapahtumista. Kattavan tarjonnan kotimaan uutisia löydät puolestaan Telia TV:n maksuttomilta kanavilta.

Uutiskanavien lisäksi tarjoamme huomattavan valikoiman ohjelmaa myös kulttuurin ystäville. Esimerkiksi Mezzo on kanava klassisen musiikin ystäville ja Arte näyttää dokumentteja, uutisia sekä monipuolista kulttuuriohjelmaa Euroopasta.

Luonto-ohjelmista kiinnostuneiden kannattaa tutustua Discovery Channel- sekä Animal Planet -kanaviin, mutta pienellä varauksella – näihin ohjelmakanaviin ei voi olla rakastumatta.