10.10. alkaen C More on MTV Katsomo
Lue lisää

Laadukkaat uutiskanavat

BBC, CNN ja monet muut tunnetut uutiskanavat voit nähdä kanavapakettien kautta Telia Playssa. Katso tuoreimmat uutiset kotimaasta ja maailmalta.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Uutiset

488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, CHL ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
507-europe
Europe
Ruotsalaisia kanavia sekä Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia. Lisäksi englanninkielisiä uutisia arabimaista, Euronews sekä BBC-uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä.

Ajankohtaiset uutiset läheltä ja kaukaa

Näe ajankohtaiset uutiset maailmalta. Kanavapaketeistamme löydät kuuluisat uutiskanavat, kuten BBC, CNN sekä Euronews, jotka tarjoavat laadukkaita uutislähetyksiä, joiden avulla pysyt tietoisena maailman tapahtumista. Kattavan tarjonnan kotimaan uutisia löydät puolestaan Telia Playn maksuttomilta kanavilta.

Uutiskanavien lisäksi tarjoamme huomattavan valikoiman ohjelmaa myös kulttuurin ystäville. Esimerkiksi Europe-kanavapaketti näyttää uutisia, dokumentteja sekä monipuolista kulttuuriohjelmaa erityisesti Ruotsista, mutta myös muualta Euroopasta.

Luonto-ohjelmista kiinnostuneiden kannattaa tutustua Discovery Channel- sekä Animal Planet -kanaviin, mutta pienellä varauksella – näihin ohjelmakanaviin ei voi olla rakastumatta.