CNN-uutiset

CNN International pitää sinut ajan tasalla kansainvälisistä uutisista läheltä ja kaukaa. Näe perusteelliset uutisanalyysit sekä kiinnostavat katsaukset.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: CNN

488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL ja Valioliiga, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
351-telia-liigapassi---v-premium
Telia Liigapassi + V premium
Kaikki Liiga-pelit sekä V sport -kanavien koko urheilutarjooma ja huikea määrä elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
241-mix-m
Mix M
Valitse vapaasti 10 kanavaa yli 60 kanavan joukosta.
23-surf
Surf
Valtavasti kanavia ja katsottavaa koko suvulle vauvasta vaariin.

CNN-kanava ja paljon muuta

CNN International näyttää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa. Näe kiinnostavat uutisanalyysit sekä ajankohtaiset katsaukset monipuolisiin aiheisiin urheilusta kulttuuriin. CNN-kanava on englanninkielinen.

CNN-uutiskanavan lisäksi löydät kanavapakettiemme tarjonnasta tunnetut uutiskanavat kuten BBC, Euronews sekä Bloomberg. Uutis- ja ajankohtaisohjelmien lisäksi Telia TV tarjoaa laajan valikoiman viihdettä kaikenikäisille. Löydät kanaviltamme tunnetut sarjat kuten The Handmaid’s Tale, Chernobyl ja Game of Thrones sekä elokuvat uusimmista leffoista klassikkoihin. Perheen pienimmille valikoimastamme löytyy hurjasti lastenohjelmia ja lastenelokuvia.

Urheilufaneille tarjoamme valtavan määrän katsottavaa. Telia TV:stä näet suorat urheilulähetykset suosituimmista lajeista, kuten Formula 1, Toto-lähetykset, La Liga, Valioliiga, CHL, jääkiekon MM-kisat ja Mestarien liiga sekä monet muut kisat ja lajit.

Kun kodin kanavavalikoima on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät verkkokaupastamme tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.