CNN-uutiset

CNN International pitää sinut ajan tasalla kansainvälisistä uutisista läheltä ja kaukaa. Näe perusteelliset uutisanalyysit sekä kiinnostavat katsaukset.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: CNN

121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta

CNN-kanava ja paljon muuta

CNN International näyttää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa. Näe kiinnostavat uutisanalyysit sekä ajankohtaiset katsaukset monipuolisiin aiheisiin urheilusta kulttuuriin. CNN-kanava on englanninkielinen.

CNN-uutiskanavan lisäksi löydät kanavapakettiemme tarjonnasta tunnetut kansainväliset uutiskanavat kuten BBC ja Euronews. Lisää uutiskanavia erityisesti Ruotsista mutta myös muualta maailmasta tarjoaa Europe-kanavapaketti. Uutis- ja ajankohtaisohjelmien lisäksi Telia Play -palvelu tarjoaa laajan valikoiman viihdettä kaikenikäisille. Löydät kanaviltamme tunnetut sarjat sekä elokuvat uusimmista leffoista klassikkoihin. Perheen pienimmille valikoimastamme löytyy hurjasti lastenohjelmia ja lastenelokuvia.

Urheilufaneille tarjoamme valtavan määrän katsottavaa. Telia Playsta näet suorat urheilulähetykset suosituimmista lajeista, kuten Formula 1, Toto-lähetykset, La Liga, Valioliiga, CHL, jääkiekon MM-kisat ja Mestarien liiga sekä monet muut kisat ja lajit.

Kun kodin kanavavalikoima on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät verkkokaupastamme tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.