C More Total

Tästä viihteen ystävän ja penkkiurheilijan unelmapaketista löydät niin elokuvat, sarjat, lastenohjelmat kuin seuratuimmat urheilulähetyksetkin. Tilaa C More Total+ nyt liittymäasiakkaan etuhintaan.

Tilaa C More Total

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga, CHL ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, CHL ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta

Viihde ja urheilu samassa paketissa

C More Total -kanavapaketin kanavilta näet kaikki kiinnostavimmat ja suosituimmat ohjelmat: merkittävimmät urheilulajit, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä puhutuimmat dokumentit. Kanavapaketin tilaajana saat myös C More -suoratoistopalvelun maksutta käyttöösi.

   

C More -suoratoistopalvelu

Kanavapaketin tilaajana saat käyttöösi myös C Moren oman suoratoistopalvelun. Palvelusta löydät huikeasti lisää katsottavaa, kuten C Moren kotimaiset alkuperäissarjat Onnela, Aallonmurtaja ja Roba.

C More -suoratoistopalvelu

Kanavapaketin tilaajana saat käyttöösi myös C Moren oman suoratoistopalvelun. Palvelusta löydät huikeasti lisää katsottavaa, kuten C Moren kotimaiset alkuperäissarjat Onnela, Aallonmurtaja ja Roba.

Katso viikon C More Total -ohjelmat

Palvelu ei valitettavasti ole tällä hetkellä toiminnassa.

Näin katsot Telia Playta

Onko sinulla jo Telia Play -sovellus, Telia Play -boksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja >

C More Total – enemmän viihdettä

Ota mukava asento kotisohvalla ja valmistaudu viihtymään. C More Total -kanavapaketti Telia Playssa pitää sisällään valtavasti viihdettä sekä urheilua moneen makuun. C More Total sisältää kaikki C Moren viihdekanavat ja C More Sport -paketin urheilukanavat.

C More Total -kanavapaketista löydät esimerkiksi elokuvien ystäviä ilahduttavat kanavat C More Stars, C More First sekä C More Hits. C More Stars -kanavan ohjelmistosta löytyy toimintaa, romanttisia komedioita, trillereitä ja monipuolista toimintaa. C More First -kanavalla näytetään uusimpia elokuvia läheltä ja kaukaa. C More Hits puolestaan näyttää vanhoja sekä uusia menestyselokuvia. Kaikkien elokuvakanavien elokuvat ovat suomeksi tekstitettyjä, minkä lisäksi nautit leffahetkistä ilman mainoskatkoja. 

Myös sarjojen ystäviä hemmotellaan, sillä C More -kanava C More Series näyttää kansainvälisiä menestyssarjoja sekä laadukkaita pohjoismaisia sarjoja, kuten esimerkiksi kotimaisen ikisuosikin Salatut elämät. Elokuvien ja sarjojen lisäksi löydät eri kanavilta laadukkaita ja kiehtovia dokumenttiohjelmia.

C More Totalin urheilutarjonnasta vastaavat kanavat C More Sport 1, C More Sport 2 sekä C More Max. Seuraa vaikka MM-rallia, NFL-liigaa tai Mestarien liigan pelejä.

C More Total -kanavapaketti tarjoaa myös paljon hauskaa ohjelmaa lapsille. C More Juniori -kanavalta löydät esimerkiksi sarjat kuten Muumilaakson tarinoita, sekä monet muut lastenohjelmat ja rakastetut lasten leffat piirretyistä Disney-elokuvista hauskoihin animaatioelokuviin.

Tutustu myös muihin Telia Play -palvelun C More -kanavapaketteihin. Eri C More -kanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat-sivultamme. Muista myös, että liittymäasiakkaanamme tilaat C More -suoratoistopalvelun viihde- ja urheilusisältöjä etuhintaan!