Ota C More -suoratoistopalvelu käyttöösi

Palvelusta näet mm. C Moren kotimaiset alkuperäissarjat, kuten Onnelan, Ex-Onnelliset, Sunnuntailounaan ja Roban.

C More -kanavapaketin tilaajana saat käyttöösi myös C Moren oman suoratoistopalvelun ja huikeasti lisää katsottavaa maksutta.

Palvelusta löytyvät mm. C Moren kotimaiset alkuperäissarjat, kuten Ex-Onnelliset, Sunnuntailounas, Onnela, Paras vuosi ikinä ja Roba, pohjoismaisia leffoja ja sarjoja sekä Hollywood-elokuvia, huippu-urheilua ja suosittuja lastenohjelmia. Lisäksi näet MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien ohjelmia ilman katkoja ja monesta suosikkisarjasta jaksoja jo ennakkoon.

Voit käyttää C More -suoratoistopalvelua maksutta, kun sinulla on tilattuna ja aktivoituna jokin C More -kanavapaketti Telia Play -sovellukselle, Telia Play -boksille tai kaapelikortille. 

Suoratoistopalveluun kirjaudut Telia Play -sovelluksen tunnuksilla joko C More -sovelluksella tai osoitteessa cmore.fi. Jos käytössäsi on Telia Play -boksi tai kaapelikortti, mutta ei vielä Telia Play -sovellusta, katso ohjeet

Ota palvelu käyttöön puhelimella tai tabletilla

Ota palvelu käyttöön tietokoneella

Onko sinulla Telia Play -boksi tai kaapelikortti, mutta ei Telia Play -sovellusta?

Telia Play -boksi Telian laajakaistalla tai kaapelikortti

Sinulla tulee olla ladattuna Telia Play -sovellus ja kanavapakettisi täytyy näkyä myös sovelluksella ennen C More -suoratoistopalvelun käyttöönottoa. Tämä johtuu siitä, että voit käyttää palvelua ainoastaan Telia Play -sovelluksen tunnuksilla.

Seuraa näitä ohjeita:

1. Lataa Telia Play -sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta. 

2. Tilaa maksuttomat Telia Play -sovelluksen tunnukset ja aktivoi käyttämäsi kanavapaketti näkymään myös Telia Play -sovelluksella ennen C More -suoratoistopalvelun käyttöönottoa. Voit ohittaa tämän kohdan, jos kanavapaketti näkyy jo Telia Play -sovelluksellasi.

3. Odota hetki, kunnes kanavapaketti näkyy Telia Play -sovelluksella ja noudata sen jälkeen ohjeita suoratoistopalvelun käyttöönottoon

Telia Play -boksi ilman Telian laajakaistaa

1. Lataa Telia Play -sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta. Digiboksille tilaamasi kanavapaketit näkyvät automaattisesti myös sovelluksessa.

Voit käyttää sekä Telia Play -sovellusta että C More -suoratoistopalvelua Telia Play -boksin tunnuksillasi. Katso ohjeet kuinka saat palvelun käyttöön

Kysymyksiä ja vastauksia

Mistä tiedän kuuluuko kanavapakettitilaukseeni myös C More -suoratoistopalvelu?

Saat C More -suoratoistopalvelun käyttöösi, kun sinulla on tilattuna ja aktivoituna Telia Play -boksille, Telia Play -sovellukselle tai kaapelikortille jokin seuraavista kanavapaketeista:

Näet C More -suoratoistopalvelun sisällöt tilaamasi kanavapaketin mukaan: C More -asiakkaat näkevät viihdesisältöjä, C More Sport -asiakkaat urheilusisältöjä (pois lukien Liiga) ja C More Total -asiakkaat näkevät sekä viihde- että urheilusisältöjä (pois lukien Liiga). Kaikissa C More -paketeissa on lisäksi katsottavissa MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmia ilman katkoja.

Huomioithan, että jos käytössäsi on Telia Play -boksi Telian laajakaistalla tai kaapelikortti, sinun täytyy tilata maksuttomat Telia Play -sovelluksen tunnukset ja aktivoida käyttämäsi kanavapaketti näkymään myös sovelluksella ennen suoratoistopalvelun käyttöönottoa. Tämä johtuu siitä, että voit käyttää palvelua ainoastaan Telia Play -sovelluksen tunnuksilla.

Millä laitteilla ja selaimilla suoratoistopalvelu toimii?

Voit käyttää C More -suoratoistopalvelua joko C More -sovelluksella tai osoitteessa www.cmore.fi.

C More -sovellus: Varmista, että käytössäsi on aina viimeisin versio sekä Telia Playn että C Moren sovelluksesta.

Cmore.fi-selainsuositukset:

 • Windows 7- ja Windows 8 -käyttöjärjestelmillä suosittelemme uusinta versiota Chromesta tai Firefoxista.
 • Windows 10 -käyttöjärjestelmässä suosittelemme Chrome-selaimen käyttämistä.
 • Mac OS X:n kanssa suosittelemme käyttämään uusinta versiota Chromesta.

Huom. Chromella selainversion tulee olla vähintään 75, jotta ohjelmien katselu onnistuu. Firefoxilla selainversion tulee olla 68 tai sitä uudempi. Käytäthän siis aina selaimen uusinta versiota. Katso lisätietoja >

Apple TV: C Moren suoratoistopalvelua voit katsoa myös Apple TV:llä. Varmistathan, että käytössäsi on aina Telia Playn ja C More -palvelun uusimmat versiot.

Smart TV: Voit katsoa C Moren suoratoistopalvelua Android TV:llä. Lataa ja asenna Telia Play - sekä C More -sovellukset sovelluskaupasta, jonka jälkeen voit kirjautua C More -sovellukseen operaattoritunnuksilla

Minulla on jo C More -tunnukset. Voinko kirjautua niillä palveluun?

Jotta C More -palvelu tunnistaa sinut Telia Playn asiakkaaksi ja tunnistaa käytössäsi olevan kanavapaketin, sinun tulee aina kirjautua palveluun Telia Play -tunnuksilla*.

Jos sinulla on jo C More -tunnukset, muista kirjautua palveluun uudelleen Telia Play -tunnuksia käyttäen.

*Jos käytössäsi on digiboksi Telian laajakaistalla tai kaapelikortti, sinun täytyy tilata maksuttomat Telia TV sovelluksen tunnukset ja aktivoida käyttämäsi kanavapaketti näkymään myös sovelluksella ennen suoratoistopalvelun käyttöä. Tämä johtuu siitä, että voit käyttää palvelua ainoastaan Telia Play -sovelluksen tunnuksilla.
 
En pääse kirjautumaan suoratoistopalveluun. Mitä minun tulee tehdä?

1. Tarkista, että olet kirjautunut C More -palveluun Telia Play -sovelluksen tunnuksilla* (tai digiboksin tunnuksilla, jos käytät digiboksia ilman Telian laajakaistaa). Älä siis yritä kirjautua C Moren, mtv:n (ent. Katsomo) tai Telia Play laajakaistalla -palvelun tunnuksilla.

*Jos käytössäsi on Telia Play -boksi Telian laajakaistalla tai kaapelikortti, sinun täytyy tilata maksuttomat Telia Play -sovelluksen tunnukset ja aktivoida käyttämäsi kanavapaketti näkymään myös sovelluksella ennen suoratoistopalvelun käyttöä. Tämä johtuu siitä, että voit käyttää palvelua ainoastaan Telia Play -sovelluksen tunnuksilla.

2. Jos olet unohtanut tunnukset, voit palauttaa ne Telia Play -sovelluksen kirjautumisikkunan painikkeesta Kirjaudu ulos ja valita Unohditko käyttäjätunnuksen tai salasanan. Saat sähköpostiisi salasanan vaihtolinkin, joka on voimassa 10 minuuttia.

3. Varmista, että käytössäsi on sekä Telia Play -sovelluksen että C More -sovelluksen viimeisimmät versiot. Jos käytät C More -palvelua selaimen kautta, käytä selaimena Chromea.

4. Eikö kirjautuminen onnistunut vieläkään? Ole meihin yhteydessä, niin autamme sinua.

 
Mitä teen, jos ohjelmat eivät näy oikein tai palvelussa on muuta ongelmaa?

Sisältöihin liittyvissä ongelmatilanteissa voit etsiä vastauksia C Moren ohjeista tai olla yhteydessä sähköpostitse C Moren asiakaspalveluun osoitteella asiakaspalvelu@cmore.fi.

Voiko useampi henkilö käyttää palvelua yhtä aikaa samoilla tunnuksilla?

Tämän hetkisten tietojemme mukaan C More -suoratoistopalveluun voi olla kirjautuneena samoilla tunnuksilla kaksi käyttäjää yhtä aikaa.

Telia Playn ja C Moren palvelut ovat kaksi eri palvelua, eivätkä kirjautumiset liity toisiinsa.

 

Mitä lisäsisältöjä näen suoratoistopalvelun kautta?

C More -suoratoistoispalvelu täydentää kanavapakettia. Palvelusta näet koko C Moren tarjonnan, muun muassa nämä:

 • Kaikki C Moren kotimaiset alkuperäissarjat (mm. Rantabaari, Hautalehto, Onnela, Ex-Onnelliset, Aallonmurtaja ja Roba)
 • Kaikki C Moren pohjoismaiset alkuperäissarjat, elokuvat ja muut sarjat
 • Kansainvälisiä sarjoja ja elokuvia (mm. Hayu-sisällöt)
 • Tuhansia tunteja brittidraamaa, kuten Pokka pitää, Konttori, The Cleaner ja Hakekaa kätilö! (BritBox-sisällöt)
 • Lasten suosikkiohjelmia mm SF Kidsin valikoimasta
 • Kaikki jalkapallon Mestarien liigan, Serie A:n ja La Ligan ottelut
 • Moottoriurheilulähetykset, kuten rallin MM-sarja
 • Mestis-pelit sekä SHL:n ja Sveitsin liigan otteluita
 • MTV3:n, Subin ja AVA:n suosikkiohjelmat ilman mainoskatkoja ja monesta sarjasta ennakkoesityksiä (mm. Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen)

Näet C More -suoratoistopalvelun sisällöt tilaamasi kanavapaketin mukaan: C More -asiakkaat näkevät viihdesisältöjä, C More Sport -asiakkaat urheilusisältöjä (pois lukien Liiga) ja C More Total -asiakkaat näkevät sekä viihde- että urheilusisältöjä (pois lukien Liiga). Kaikissa C More -paketeissa on lisäksi katsottavissa MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmia ilman katkoja.

Jos irtisanon kanavapakettini Telialta, päättyvätkö C More -suoratoistopalvelun oikeudet saman tien?

C More -palvelu vaatii uuden sisäänkirjautumisen seitsemän päivän välein. Palvelu voi olla käytettävissäsi 0–7 päivän ajan riippuen siitä missä kohtaa irtisanot kanavapakettisi.

Eihän C More -suoratoistopalvelu jatku maksullisena, jos irtisanon kanavapakettini Telialta?

Ei jatku, sillä samalla myös pääsyoikeutesi C Moren palveluun päättyy. Palvelu voi olla käytettävissäsi 0–7 päivän ajan riippuen siitä missä kohtaa irtisanot kanavapakettisi.