C More Sport

C Moren urheilukanavilla näet mm. maailman parasta jalkapalloa ja huippulätkää. Tutustu C Moren kanavapaketteihin ja tilaa.

Lajit

C More Sport -kanavien urheilutarjonta avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista ympäri vuoden. Penkkiurheilijan suosikkikanavilla näet huippujalkapalloa, jääkiekkoa, yleisurheilua, moottoriurheilua ja paljon muuta.

Tilaa C More Sport

C Moren urheilukanavat voit nähdä tilaamalla jonkin seuraavista kanavapaketeista.

Kaapelikortin ja kanavapaketin voit tilata asiakaspalvelustamme puh. 020 690 400 (mpm/pvm) ma-pe 9–17.
 
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, CHL, NFL ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, CHL ja NFL, sekä C Moren leffat ja sarjat.
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta

Katso viikon C More Sport -ohjelmat

Palvelu ei valitettavasti ole tällä hetkellä toiminnassa.

Näin katsot Telia TV:tä

Onko sinulla jo Telia TV sovellus, digiboksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja >

C More Sport – kuuminta urheilua

Kotisohva ei ole ikinä ollut näin viihtyisä! Elä mukana jalkapallohuumassa ja seuraa La Ligan, Serie A:n sekä Mestarien Liigan pelejä tai jännitä suomalaisten otteita jääkiekon CHL:ssä, SHL:ssä ja Sveitsin liigassa. C More Sport -urheilukanavilla näet kattavan valikoiman huipputason liveurheilua lajista kuin lajista – huippujalkapallosta jännittäviin jääkiekon MM-kisoihin.

C More Sport -kanavapaketti pitää sisällään kanavat C More Sport 1, C More Sport 2 sekä C More Max. Nämä C Moren urheilukanavat näyttävät runsaasti huippujalkapalloa, kuten La Liga, Mestarien Liiga sekä Serie AMoottoriurheilun ystäviä puolestaan hemmotellaan esimerkiksi rallin MM-sarja (WRC) -lähetyksillä. Myös amerikkalaisen jalkapallon NFL kuuluu C Moren urheilutarjontaan.

C More Sport -urheilukanavien jääkiekkotarjonta sisältää mm. Champion Hockey League (CHL) -turnauksen ja jääkiekon MM-kisat. Lisäksi tarjolla on paljon muuta urheilua, kuten monipuolisesti yleisurheilua mukaan lukien Timanttiliiga, jännittävät ravit sekä paljon muuta.

Katso myös muut C Moren kanavapaketit: C More sekä C More Total. Kaikki C More Sportin kanavat löydät myös C More Total -kanavapaketista. Eri C More -kanavien ohjelmatiedot löydät TV-oppaastamme. Kaikki tarjoamamme kanavapaketit puolestaan löydät Kanavapaketit-sivulta.

Tutustu lisäksi liittymäasiakkaan etuhintaisiin C More -suoratoistopalvelun tuotteisiin. C Moren suoratoistopalvelussa on vieläkin enemmän katsottavaa niin viihteen kuin urheilunkin ystäville!