Uusimmat blogit

Käytä kelloasi kuten kännykkää - Vuoden odotetuin Apple-uutuus on nyt täällä

Apple-kellojen Series 3 ja Series 4 GPS + Cellular -älykellomallit ovat nyt ennakkomyynnissä Telialla. Aiemmin näitä himoittuja maailman myydyimmän kellosarjan uutuusmalleja ei ole saanut Suomesta. Uutuuskelloja voi käyttää missä ja milloin vain ilman kännykkääsi.

Uusimpien Apple Watch -kellojen ennakkomyynti ja varausten vastaanotto alkaa perjantaina 7. kesäkuuta Telian verkkosivulla. Myynti Telian myymälöissä ympäri Suomen ja verkkosivuilla starttaa puolestaan perjantaina 14. kesäkuuta.

Mistä kysytyssä ja kauan odotetussa eSIM-kortin sisältävässä Apple Watchissa oikein on kyse?  Kokosimme yhteen uuden älykellomalliston kiinnostavimmat ominaisuudet.

e-SIMin avulla käytät kelloa kännykän tavoin

Tämä uuden ajan älykello ei tarvitse enää toimiakseen puhelimesi Bluetooth-yhteyttä. Jos lähdet kauppaan tai lenkille, voit jättää puhelimesi kotiin ja pitää yhteyttää älykellollasi. Apple Watch Series 3 ja Series 4 GPS + Cellular -kellolla yhteytesi toimii vaativimmissakin olosuhteissa, jopa uidessa, sillä kello kestää hyvin vettä. Kellon yhteysnopeus on kymmenen megatavua.

Kellon mobiiliyhteys toimii ­Telian puhelinliittymän rinnalla, ja numero on sama sekä puhelimessa että älykellossa. Jos olet jo Telian asiakas, voit helposti ottaa Apple Watch -kelloon suunnitellun Multi-palvelun käyttöön suoraan iPhonesi Watch-sovelluksella osoitteessa telia.fi/applewatch.

Myös ulkomailla myytyjen Apple Watch Series 3 ja Series 4 GPS + Cellular -mallien mobiiliyhteys toimii myös 14. kesäkuuta alkaen Telian verkossa, jos kellon ulkomainen myyjä ei ole asettanut kelloon maarajoituksia.

Seuraa treenituloksiasi

Uudet Applen älykellot ovat erinomainen valinta urheilulliselle ihmiselle ja korvaavat sykemittarit. Vedenkestävässä kellossa on paljon sovelluksia, jotka esimerkiksi pitävät huolen, että treenipäiväkirjasi päivittäminen ja tulostesi seuraaminen on helpompaa kuin hikoilu. Kellossa on automaattinen treenitunnistin, joka aktivoituu, kun alat treenaata ja tunnistaa myös suorituksen loppumisen. Juoksijoiden eritystarpeet on huomioitu myös Teliaan valikoimiin tulleissa Apple Watch Nike+ Series 4 -erikoismalleissa.

… ja terveyttäsi

Jos kaadut, tämä kello pitää sinusta huolta ja hälyttää ranteessasi. Jos et reagoi kellon kysymykseen, älykello soittaa hetken kuluttua automaattisesti hätäkeskukseen.

Jos stressi painaa päälle, kellossa oleva sovellus auttaa sinua rentoutumaan kesken kiireisen päivän valmiiksi asennetun hengitysrytmin avulla. Kello seuraa myös sydämesi sykettä.   

Kuuntele musiikkia suoraan Apple Music -palvelusta

Voit käyttää Siriä tai kuunnella musiikkia Apple Music -palvelusta missä vain ilman iPhonea. Apple Watch Series 4 GPS Cellular + -mallissa on myös parannettu kaiutinominaisuus. Mikrofoni on tässä mallissa siirretty pois kaiuttimen vierestä, joten äänet toistuvat ilman häiriöitä.

Suomalaisille sopivia sovelluksia

App Storesta löytyy sovellusvalikoima juuri tämän kellon tarpeisiin. Tarjolla on monia suomalaisille suunnattuja sovelluksia, kuten huoltoasemaketjun mobiilitankkaussovellus: kurvaa auto huoltoasemalle, tankkaa ja maksa koko lysti älykellollasi. 

Ranteeseen makuusi sopiva malli

Telia hemmottelee suomalaisia peräti 22 erilaisella Apple Watch Series 3 ja Series 4 GPS + Cellular -mallilla. Monipuolinen värikirjo (musta, kulta, hopea ja space gray) takaa sen, että mallistosta löytyy varmasti jokaisen ranteeseen sopiva kello. Cellular-mallit ovat saatavilla alumiinirungon ohella myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuina.

Iso näyttö lisää käyttäjämukavuutta

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kellon käyttäjänä nautit huippuunsa hiotusta muotoilusta: näyttö on aiempaa suurempi ja reunat ohuemmat. Suuri näyttö takaa sen, että esimerkiksi tekstiviestittely, karttojen hyödyntäminen sekä selaimen ja kalenterin käyttö sujuu todella jouhevasti.

Valmiina watchOS 6 -käyttöjärjestelmään

Apple esitteli kesäkuun alussa uuden watchOS 6 -käyttöjärjestelmän. Päivitys tuo käyttäjien ulottuville kattavamman valikoiman esimerkiksi terveyteen liittyviä ominaisuuksia.

Vuoden odotetuin Apple-uutuus on täällä

Varaa tästä oma kellosi
Lisää samasta aiheesta
Edellinen artikkeli
Ennakkomyynti sujui ennätysvauhdissa - Mikä tekee Applen uudesta älykellosta ainutlaatuisen?
Telia on tuonut ensimmäisenä Suomessa myyntiin mobiiliverkkoyhteyttä tukevien Apple-kellojen Series ...
Seuraava artikkeli
Älykello-opas – 6 vinkkiä älykellon ostoon
Älykelloilla voi kerätä dataa oman kunnon kehittymisestä, soittaa puheluita tai kuunnella ...