Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Supertarjous opiskelijalle

Slice-opiskelijakortin haltijana saat nyt rajattoman puhelinliittymän huippuedullisesti ja 30 € K-ryhmän lahjakortin kaupan päälle!

nopea liittymä + K-ryhmän lahjakortti

Jos sinulla on Slice-opiskelijakortti, saat Rajaton 200 M -puhelinliittymän 24 kuukauden ajan opiskelijahintaan 19,90 €/kk, jonka jälkeen 32,90 €/kk, ei määräaikaisuutta. Lisäksi saat K-ryhmän 30 € lahjakortin kaupan päälle! Etu on voimassa 16.–27.9. ja koskee uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle.
 

C More -suoratoistopalvelu etuhintaan

Liittymäasiakkaanamme voit myös katsella C Moren urheilu- ja viihdesisältöjä edullisemmin. Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa halutessasi etukoodi, jolla voit lunastaa C Moren suoratoistopalvelun edullisemmin käyttöösi. Toimi näin: 1) Tilaa liittymä tältä sivulta 2) Tilaa etukoodi osoitteessa www.telia.fi/etukoodi

RAJATON 200 M

Supernopea ja huoleton valinta tehokäyttöön
4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 17 Gt /kk
Liittymäasiakkaanamme saat C More -tuotteita aina etuhintaan. Lue lisää ja hyödynnä etusi: telia.fi/etukoodi

Kysymyksiä ja vastauksia

Tilauksen yhteydessä saa 30 €:n K-ryhmän lahjakortin – milloin saan sen?

Lahjakortti toimitetaan postitse 30.11.2020 mennessä edellyttäen, että liittymä on edelleen käytössä ja ensimmäinen lasku maksettu.

Säilyykö nykyinen numero, jos vaihdan Telialle?

Kyllä säilyy, mutta voit myös tilata täysin uuden numeron. Hoidamme tilauksesi jälkeen puolestasi kaiken valmiiksi. Sinun täytyy vain asentaa kotiisi saapuva SIM-kortti laitteeseen. Ilmoitamme tekstiviestillä, milloin liittymä aktivoituu tai voit tilausvaiheessa halutessasi määrittää tarkemman ajankohdan aktivoitumiselle.

Mitä etuja saan Telian asiakkaana?

Saat vain Telian asiakkaille tarkoitettuja tarjouksia puhelimista, tietokoneista, televisioista ja kanavapaketeista. Halutessasi voit ostaa myös mobiililaajakaistan edulliseen keskittäjähintaan. Lisäksi liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.

Onko liittymä määräaikainen?

Liittymät eivät ole määräaikaisia. Saat erikoisetuna 24 kuukautta kestävän hintaedun. Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä. Voit tilata tarjoushintaisen liittymän vain tältä sivulta.

Millainen kuuluvuus Telialla on?

Telialla on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Meillä on omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 99 % suomalaisista. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.