Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sanoista tekoihin

Olemme kuunnelleet asiakkaita ja tehneet niiden perusteella lisää muutoksia. Nyt otimme Liiga-fanien toiveet huomioon.

Jatkamme siirtymistä sanoista tekoihin

Alamme on pitkään ollut monimutkainen ja hankala ymmärtää. On aika kuunnella asiakkaita ja siirtyä sanoista tekoihin.

Ensimmäisessä vaiheessa uudistimme liittymätarjontaamme ja teimme roamingista huoletonta myös kaukokohteissa. Nyt vuorossa on Liiga, jota olemme rakentaneet alusta lähtien suomalaista lätkäyleisöä kuunnellen.

Nyt on aika lunastaa antamiamme lupauksia. Teimme Liigan tilaamisesta reilumpaa tuomalla mukaan Joukkuepassin, jonka ostamalla maksat vain oman suosikkijoukkueesi peleistä. Kun joukkueen pelit loppuvat, myös kuukausimaksun veloitus päättyy.

Saimme myös palautetta, että kuva ei saa pätkiä. Parhaan Liiga-kokemuksen saatkin Telian laajakaistalla, jolla kaistaa riittää koko porukalle. Tulemme vielä elokuun aikana parantamaan laajakaistayhteyksiämme, jolloin yhteydet paranevat sadoissatuhansissa suomalaiskodeissa.

Onko jotain, mitä sinä haluaisit kertoa meille? Millaiset alan asiat sinun mielestäsi vaativat korjausta? Kerro se meille ja saatat nähdä kommenttisi mainonnassa, sillä nyt annamme palautteen näkyä ja kuulua.

Anna palautetta

Annamme palautteen näkyä ja kuulua

"Ku Playoffseis oma joukkue tippuu, se on ku maksaisit kämppää viel missä ex-vaimo asuu."
– Tony, Espoo

"Oishan se makeeta et se netti toimis niin meil ei tuu turhaan riitaa siitä, kun ei me muutenkaan juuri tapella."
– Sari, Vantaa

Nämä muutokset olemme jo tehneet

Mitä voisimme tehdä toisin?