Asiakkaanamme saat enemmän

Saat vain sinulle suunnattuja tarjouksia tarjoamistamme laitteista, liittymistä ja viihteestä sekä muita etuja, joita et muualta löydä.

Ota kaikki hyöty irti eduistasi

Littymäasiakkaanamme nautit mahtavista eduista, saat esimerkiksi

  • viikottain vaihtuvia laitetarjouksia
  • kolmen vuoden laitetakuun
  • nettiliittymän etuhintaan
  • mobiilinetin ja tabletin edulliseen yhteishintaan
  • mahdollisuuden ostaa Telia Recycled -kierrätyspuhelimia
  • C Moren sisältöjä etuhintaan.

Näin saat edut käyttöösi

Tutustu liittymäasiakkaan etuihin

Uutta: C More -suoratoistopalvelu etuhintaan

Kun sinulla on meiltä liittymä, voit tilata C Moren suoratoistopalvelusta tuotteita, joita et saa muualta ja pääset hyödyntämään huippuedulliset asiakkaidemme etuhinnat.

Tutustu tarkemmin ja tilaa

Muistathan myös nämä

Elämäsi yhteydet, laitteet ja viihde samasta paikasta

Hyödy huippueduista, joihin et pääsisi käsiksi ilman asiakkuuttasi! Meiltä löydät sopivat liittymät ja puhelimet sekä kodin viihteen kaikkiin elämäsi tilanteisiin. Voit tutustua omiin asiakasetuihisi kätevästi kirjautumalla Minun Teliaan

C More TV 

5G-liittymäasiakkaana saat C More TV:n 12 kk maksutta. Muille liittymäasiakkaille maksuttoman jakson pituus on 3 kk.

C More TV 3 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
C More TV 3 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
Vaatii 5G-liittymän
C More TV 12 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
C More TV 12 kk 0 €
Vaatii 5G-liittymän
KIRJAUDU JA TILAA
Maksuttoman kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 4,95 €/kk. Liittymäasiakkuuden päättyessä 9,95 €/kk. 

Oletko jo liittymäasiakkaamme?

Olet oikeutettu etuun, jos sinulla on tilattuna Yhteys puhelimeen-, Yhteys kotiin- tai Yhteys mukaan -liittymä. Etu ei koske Prepaid-liittymiä, Telia DOT-liittymiä, yritysliittymiä tai Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Jos sinulla ei vielä ole liittymää, voit valita alla olevista vaihtoehdoista:

C More suoratoistopalvelu

C More on kotimainen suoratoistopalvelu, jonka monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja useimmilla älytelevisioilla. Kuvan siirtäminen isolle TV-ruudulle onnistuu mm. Chromecastilla tai AirPlaylla. Tilaus C Moreen on kestotilaus ilman sitovuutta: tilauksesi veloitetaan valitsemaltasi maksukortilta 30 päivän välein, mutta voit milloin tahansa päättää tilauksesi.

C More TV

Asiakasetu Telian liittymäasiakkaille: C More TV 3 kk 0 €, jonka jälkeen 4,95 €/kk

Telian liittymäasiakkaalle C More TV -tuote suoratoistopalvelussa asiakasetuna ensimmäiset 3 kk veloituksetta (edun arvo 14,85 €), jonka jälkeen hintaan 4,95 €/kk. Etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä. Veloitukseton jakso on käytettävissä vain kerran. Hinta veloitetaan 30 vrk tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan tai edun edellytykset eivät muutoin täyty, hinta on 9,95 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. C More TV -tuote on saatavilla vain Telian liittymäasiakkaille.

Asiakasetu Telian 5G-liittymäasiakkaille: C More TV 12 kk 0 €, jonka jälkeen 4,95 €/kk

Telia Rajaton 5G-, Telia Yhteys mukaan 5G-, Telia Yhteys kotiin 5G- tai Telia Yhteys kotiin kiinteä 5G -liittymäasiakkaalle C More TV -tuote suoratoistopalvelussa asiakasetuna ensimmäiset 12 kk veloituksetta (edun arvo 59,40 €), jonka jälkeen hintaan 4,95 €/kk. Veloitukseton jakso on käytettävissä vain kerran. Hinta veloitetaan 30 vrk tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan tai edun edellytykset eivät muutoin täyty, hinta on 9,95 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. C More TV -tuote on saatavilla vain Telian liittymäasiakkaille.

C More Hockey

Telian liittymäasiakkaalle C More Hockey -tuote suoratoistopalvelussa asiakasetuna hintaan 24,95 €/kk ja jääkiekkokauden ulkopuolella 9,95 €/kk. Jääkiekkokausi päättyy jääkiekon miesten MM-kisojen finaaliin ja alkaa uudestaan syyskuun alussa (1.9.). Hinnoitteluun voi vaikuttaa muutokset sarjojen ja turnausten aikatauluissa. Etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä. Hinta veloitetaan 30 vrk tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan tai edun edellytykset eivät muutoin täyty, hinta jääkiekkokauden aikana on 39,95 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. C More Hockey -tuote on saatavilla vain Telian liittymäasiakkaille.

C More Total+

Telian liittymäasiakkaalle C More Total+ -tuote suoratoistopalvelussa asiakasetuna hintaan 29,95 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen hintaan 34,95 €/kk. Etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä. Hinta veloitetaan 30 vrk tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan tai edun edellytykset eivät muutoin täyty, hinta on 44,95 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Hinta on saatavilla vain Telian liittymäasiakkaille.