Telia TV on nyt Telia Play. Saatat törmätä vanhaan nimeen kuitenkin vielä jonkin aikaa. Lue lisää

Usein kysyttyä C More -suoratoistotuotteista

Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille.

Tästä ohjeesta löydät vastaukset tavallisimpiin C More -suoratoistopalveluun liittyviin kysymyksiin.

Tilauksen aktivointiin ja laskutukseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Telian asiakastukeen. C More -käyttäjätunnuksiin ja suoratoistopalvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä C Moren asiakastukeen.

Mitä teen, jos olen unohtanut salasanani?

Voit tilata uuden salasanan osoitteessa cmore.fi.

Mitä teen, jos kirjautuminen C Moreen ei onnistu ja saan ilmoituksen, että sähköpostiosoite tai salasana on väärin?
  • Jos et ole varma käyttäjätunnuksestasi, etsi C Moren tai mtv-palvelun (entinen MTV Katsomo) rekisteröitymisen vahvistusviesti sähköpostilaatikostasi.
  • Tarkista, että sähköpostiosoitteen kaikki kirjaimet on kirjoitettu pienillä kirjaimilla.
  • Tarkista, ettei käyttäjätunnustasi ennen tai sen jälkeen ole ylimääräisiä välilyöntejä.
  • Tarkista, ettei caps lock (automaattiset isot kirjaimet) ole vahingossa päällä salasanaa kirjoittaessa.
  • Ethän käytä automaattista tekstinsyöttöä tai -täyttöä, vaan kirjoita tunnukset itse.
  • Jos on mahdollista, että et muista salasanaasi, tilaa salasanan vaihtolinkki sähköpostiisi täältä.
  • Tarkista myös, että et yritä kirjautua sisään operaattoritunnuksilla. 
Miten muutan tai irtisanon tilauksen?

Voit hallinnoida tilaustasi Minun Teliassa. Siellä pääset näkemään tilauksen tiedot ja tekemään muutoksia tilaukseesi. Voit esimerkiksi vaihtaa tilaamasi C More -tuotteen toiseen tai tilata lisää C More -tuotteita.

C More -tuotteiden irtisanomisaika on 14 vuorokautta.

Katso tarkemmat irtisanomisohjeet

Jos olet tilannut liittymäasiakkaanamme C More -tuotteen etuhintaan ja irtisanot etuhintaan oikeuttavan Telian liittymän, siirryt maksamaan C More -tuotteen normaalihintaa.

Lue lisää C More -tuotteiden hinnoista

Miten C More -tuotteiden laskutus tapahtuu?

C More -tuotteiden laskutusväli on kuukausi ja laskutus tapahtuu jälkikäteen.

Jos olet Telian laajakaista-asiakas, C More -tuote näkyy yleensä laajakaistalaskullasi. Mobiililiittymäasiakkaille ja myös joissain muissa tapauksissa lähetämme C More -tuotteesta erillisen laskun. Voit halutessasi koota kaikki laskut yhteen kytkemällä yhteislaskun päälle Minun Teliassa. Tällöin saat puhelin-, laajakaista- ja palvelulaskut yhdelle laskulle.

Miten tulkitsen C More -suoratoistopalvelusta saamaani laskua?

Ensimmäinen lasku C More -suoratoistopalvelusta tulee mahdollisen maksuttoman kauden päätyttyä. Sillä saattaa näkyä vajaa kuukausihinta tai useamman kuukauden maksu. Pienin mahdollinen laskutettava summa on 5 €. Mikäli laskullasi on vain C More -tuote, jonka hinta on alle 5 €, saat kerralla laskun useammalta kuukaudelta.

Suurin osa C More suoratoistopalvelun tilauksista laskutetaan yhteislaskulla muiden meiltä tilattujen tuotteiden kanssa, jolloin C More näkyy laskulla omana rivinään. Jos lasku tulee erikseen ja haluat sen samalle laskulle muiden tilaamiesi palveluiden kanssa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit hallinnoida C More tilaustasi ja laskujasi Minun Teliassa.

Mitä eroa on Telian ja C Moren tunnuksilla?

Kun olet ottanut käyttöön C More -tuotteen, sinulla on C More -käyttäjätunnus. Tarvitset sitä C Moren sisältöjen katseluun. C More -tunnuksella kirjaudutaan C More -sovellukseen ja cmore.fi-verkkosivuille. Jos C More on aktivoitu, voit tarkistaa C More -tunnuksesi Minun Teliasta. Minun Telia on palvelu, jossa voit hallinnoida meiltä tilaamiasi liittymiä ja palveluita.

Jos sinulla on Telia Play -boksi laajakaistalla, kirjaudut boksille 000-alkuisella tunnuksella. Voit halutessasi käyttää boksilta löytyvää C More -sovellusta, johon kirjaudutaan C More -käyttäjätunnuksilla.

Jos käytössäsi on Telia Play -boksi ilman Telian laajakaistaa tai Telia Play -sovellus, sinulla on Telia Play -käyttäjätunnus, joka on valitsemasi käyttäjänimi tai sähköpostiosoitteesi. Voit tarkistaa käyttäjätunnuksesi Minun Teliasta. Boksilla voit myös käyttää C More -sovellusta, johon kirjaudutaan C More -käyttäjätunnuksilla.

Miten voin vaihtaa käyttäjätunnukseni?

Käyttäjätunnusta ei voi vaihtaa voimassa olevalle tilaukselle.

Jos sinun tarvitsee vaihtaa käyttäjätunnus, se onnistuu vain irtisanomalla aiempi tilaus, tilaamalla haluamasi tuote uudestaan ja luomalla sitten uusi käyttäjätunnus.

Miten voin vaihtaa käyttäjätilini sähköpostiosoitteen?

Löydät ohjeet sähköpostiosoitteen vaihtamiseen C Moren sivuilta.

Siirry lukemaan ohje

Miten aktivoin tilauksen?

Kun olet tilannut C More -tuotteen, saat sähköpostiisi henkilökohtaisen aktivointilinkin. Klikkaamalla linkkiä pääset C Moren verkkosivulle, jossa tuote aktivoidaan ja käyttäjätunnus valitaan. Voit aktivoida C More -tilauksesi myös Minun Teliassa Liittymäni ja palveluni -sivulla.

Katso tarkemmat ohjeet C More -tuotteiden tilaaminen ja aktivointi -ohjeesta.

Miksi tilauksen aktivointi ei onnistu? 

C More -tilausta aktivoidessasi voit törmätä seuraaviin ongelmatilanteisiin:

”Tälle käyttäjätilille on jo aktivoitu Telian kautta ostettu C More -tilaus”

Samalla sähköpostiosoitteella on jo olemassa käyttäjätili, jolle on aktivoitu Telian kautta ostettu C More -tilaus. Voit joko aktivoida uuden tilauksen luomalla uuden tunnuksen, jolloin sinulla on kaksi aktiivista C More -tilausta Telian kautta, tai voit keskeyttää aktivoinnin ja muokata tilauksiasi Minun Teliassa. Ota tarvittaessa yhteyttä Telian asiakaspalveluun.

”Jotain meni pieleen”

Tämä harvinainen ilmoitus johtuu siitä, että tilaus on jo aktivoitu tai aktivointilinkissä on virhe. Palaa Telialta saamaasi sähköpostiin ja klikkaa aktivointilinkkiä uudelleen. Voit myös tarkistaa Minun Teliasta, onko C More -tilauksesi jo aktivoitu. Jos Minun Teliassa C More -tuotteesi kohdalla on Ota käyttöön -painike, voit aktivoida tilausken painamalla siitä. Ota tarvittaessa yhteyttä Telian asiakaspalveluun.

Mikä on C More -sovellus?

C More -sovellus on älypuhelimille, tableteille ja älytelevisioille asennettava ohjelma, jonka avulla C Moren sisältöjä voi katsoa.

Lue lisää laitevaatimuksista 
Lue lisää käyttöönotosta

Millä laitteilla voin katsoa C Morea?

C Moren katselu onnistuu mm. tietokoneilla, mobiililaitteilla, tableteilla ja älytelevisioilla sekä Telia Play -boksilla.

Lue laitteista tarkemmin C Moren sivulta

Monellako laitteelta voin katsoa C Morea samanaikaisesti? 

Voit katsoa C Morea samanaikaisesti kahdelta eri laitteelta.

Millaisen nettiyhteyden tarvitsen käyttääkseni C Morea?

Netin nopeuden on hyvä olla vähintään 10 Mbit/s.

Lue lisää nettiyhteydestä ja selainsuosituksista C Moren sivuilta

Ketkä ovat oikeutettuja liittymäasiakkaiden etuihin?

Etuhintoihin ovat oikeutettuja Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on käytössään kuukausilaskutteinen puhelinliittymä, mobiilinetti tai kiinteä laajakaista. Telia Dot -liittymäasiakkaille on saatavilla vastaavia etuja Telia Dot -myyntikanavien asiakaspalvelun kautta.

Yritysliittymäasiakkaat eivät ole oikeutettuja liittymäasiakkaan etuhintoihin.

Minulla on Telialta tilattu C More -etukoodi. Miten lunastan koodin?

Olemme luopuneet etukoodeista ja C More -suoratoistopalvelun tuotteet voi ostaa jatkossa helposti suoraan verkkokaupastamme.

Kuuluvatko BritBox-sarjat tilaukseeni?

BritBoxin brittiläiset sarjat eivät kuulu C More TV -suoratoistopalvelun tilaukseen, mutta ne kuuluvat muihin viihdesisällöt sisältäviin C More -suoratoistotuotteisiimme. Jos siis haluat päästä katsomaan BritBoxin sarjoja C Moresta, sinun tarvitsee tilata C More, C More Total+ tai C More Hockey* -suoratoistopalvelu.

*C More Hockey -suoratoistopalvelun uusmyynti on päättynyt keväällä 2022.

C More -suoratoistotuotteet

Jos tilaat C Moren Telia Playlle (boksi tai sovellus), pääset katsomaan BritBoxin sarjoja kirjautumalla operaattoritunnuksilla C More -suoratoistopalveluun.
C More Telia Playssa

Mitä sarjoja BritBoxiin kuuluu?
Tutustu Yhteisössä BritBox-sarjavinkkeihin

Missä voin antaa palautetta C Moren sovellukseen tai sisältöön liittyen?

Sovellukseen tai sisältöön liittyen voit antaa palautetta C Moren asiakastuessa.

Ota yhteyttä

Chat

Chatbottimme Tellu osaa auttaa monissa asioissa. Tellu ohjaa sinut tarvittaessa asiakaspalvelijalle ympäri vuorokauden, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen.
 

Avaa chat >
Kirjaudu

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Telia somessa

Tavoitat meidät Facebookissa ja Twitterissä.
 
 Telia Facebookissa
 Telia Twitterissä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja Twitterissä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.
 

Minun Telia

Minun Teliassa maksat laskut helposti, hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi, löydät puk-koodin, teet vikailmoituksen ja keskustelet asiakaspalvelun kanssa.

Kirjaudu selaimella
Tutustu Minun Telia -sovellukseen

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.