Laajakaistan keskittäjäedun käyttöönotto

Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille

Kun sinulla on meiltä kuukausilaskutteinen matkapuhelinliittymä (pois lukien Prepaid-, DOT- ja yritysliittymät), pääset säästämään laajakaistasi laskuissa. Edun arvo määräytyy laajakaistan tekniikan ja nopeusluokan mukaan. Etu on saatavilla sekä uusiin laajakaistaliittymiin, että jo tilattuihin laajakaistaliittymiin liittymän päivityksen kautta.

Laajakaistan keskittäjäetu on taloyhtiöasiakkaille ja Valokuitusen asiakkaille Avoin Kuitu -kohteissa 12 kk etujakso ja muille asiakkaille 24 kk määräaikainen sopimus. Etu ei koske muita Avoin Kuitu -kohteita.

Lue edun tarkemmat ehdot

Näin otat edun käyttöösi

Jos käytössäsi on jo puhelinliittymä meiltä ja tilaat uuden laajakaistan, saat laajakaistan keskittäjäedun käyttöösi automaattisesti.

Jos sinulla on ollut ennestään meiltä laajakaista mutta ei puhelinliittymää, sinun tarvitsee tilata meiltä kuukausilaskutteinen puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-, DOT- tai yritysliittymä) ja seurata näitä ohjeita:

  1. Uuden puhelinliittymäsi sim-kortin on oltava aktivoitu. Jos aktivointia ei ole vielä tehty, katso ohjeet sim-kortin aktivointiin.
  2. Kirjaudu Minun Teliaan.
  3. Valitse laajakaistaliittymä, johon haluat aktivoida keskittäjäedun ja paina sen kohdalla Hallinnoi tilaustasi -painiketta.
  4. Klikkaa Nykyinen liittymäsi -otsikon alta Päivitä liittymä -nappia.
  5. Valitse haluamasi uusi sopimus vaihtoehdoista.
  6. Tutustu sopimustiivistelmään, tietosuojalausuntoon sekä tilaus- ja toimitusehtoihin ja hyväksy ne edetäksesi. Vahvista lopuksi tekemäsi muutokset klikkaamalla Vahvistan muutokset -nappia.
  7. Laajakaistan keskittäjäetu on nyt käytössäsi! Huomioithan, että jos edun käyttöönotto osuu kovin lähelle seuraavaa laskuasi, saattaa lasku tulla sillä kerralla vielä aiemman sopimuksen mukaisesti.

Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Keskittäjäedun ehdot

Keskittämällä liittymiä Telialle, säästät laajakaistasi laskuissa. Laajakaistan keskittäjäetu on taloyhtiö- sekä Valokuitusen Avoin kuitu -asiakkaille 12 kk etujakso ja muille 24 kk määräaikainen sopimus. Edun arvo määräytyy laajakaistan tekniikan ja nopeusluokan mukaan.

Esim. Taloyhtiönetti-kohteessa Yhteys kotiin XL Valokuitu 200 M tai Kaapeli 200 M -liittymän lisänopeus keskittäjäedulla 9,99 €/kk 12 kk ajan (norm. 19,90 €/kk). Ei määräaikaisuutta. Tilaus jatkuu 12 kk etujakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana hintaan 19,90 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla.  Etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on ennen Yhteys kotiin -liittymän tai Taloyhtiönetin lisänopeuden hankkimista aktiivinen Telian kuukausilaskutteinen puhelinliittymä tai mobiililaajakaistaliittymä. Jos keskittäjäetuun oikeuttava liittymä irtisanotaan tai sitä koskeva sopimus muutoin päättyy, liittymän laskutus jatkuu hinnaston mukaisella hinnalla. Taloyhtiönetin lisänopeuksien hinnoittelu vaihtelee saatavuudesta, valitusta nopeudesta ja liittymätyypistä riippuen.

Esim. kuluttajakohteessa Yhteys kotiin L Valokuitu tai Yhteys Kotiin L Kaapeli -liittymä  keskittäjäedulla 22,90 €/kk 24 kk ajan (norm. 27,90 €/kk). 24 kk määräaikainen sopimus. Tilaus jatkuu 24 kk etujakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana hintaan 32,90 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla. Etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on ennen Yhteys kotiin -liittymän tai Taloyhtiönetin lisänopeuden hankkimista aktiivinen Telian kuukausilaskutteinen puhelinliittymä tai mobiililaajakaistaliittymä. Jos keskittäjäetuun oikeuttava liittymä irtisanotaan tai sitä koskeva sopimus muutoin päättyy, liittymän laskutus jatkuu hinnaston mukaisella hinnalla. Liittymien lisänopeuksien hinnoittelu vaihtelee saatavuudesta, valitusta nopeudesta ja liittymätyypistä riippuen.

Esim. Valokuitusen Avoin kuitu -kohteessa Yhteys kotiin L Valokuitu keskittäjäedulla 27,90 €/kk 12 kk ajan (norm. 39,90 €/kk). Tilaus jatkuu 12 kk etujakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana hintaan 39,90 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla. Etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on ennen Yhteys kotiin -liittymän tai Taloyhtiönetin lisänopeuden hankkimista aktiivinen Telian kuukausilaskutteinen puhelinliittymä tai mobiililaajakaistaliittymä. Jos keskittäjäetuun oikeuttava liittymä irtisanotaan tai sitä koskeva sopimus muutoin päättyy, liittymän laskutus jatkuu hinnaston mukaisella hinnalla. Liittymien lisänopeuksien hinnoittelu vaihtelee saatavuudesta, valitusta nopeudesta ja liittymätyypistä riippuen.

Ei koske kumppaniverkkoja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Minun Telia

Kirjaudu Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen ja maksa laskut helposti, päivitä liittymäsi ja palvelusi, löydä puk-koodi, tee vikailmoitus tai chattaile asiakaspalvelumme kanssa.

Kirjaudu selaimella

Lataa Minun Telia -sovellus
iOS-laitteelle
Android-laitteelle

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Chat

Chat-asiakaspalvelumme on apunasi 24/7, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen. Kirjautuneena voit myös hallinnoida tuotteitasi ja palveluitasi.

Kirjaudu

Chatbot

Bottimme ohjaa sinut kirjautumatta oikean tiedon lähteelle ja tarvittaessa aina asiakaspalveluun asti.

Avaa chatbot >

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa liittymiin, tilauksiin, laskutukseen ja asiakkuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä häiriötilanteissa.

 020 690 400

(mpm/pvm, myös jonotusajalta)

Palveluhinnasto
Asiakaspalvelun vastausajat


Muistathan, että ollessasi kirjautuneena Minun Teliaan, tavoitat chat-asiakaspalvelumme 24/7. Voit jättää viestin myös lomakkeella.

Ma–pe 9–17.
Hätätilanteissa (puk-koodit, liittymän sulkeminen sekä TV-häiriöiden ilmoitukset) palvelemme 24/7.