Päivitä liittymäsi 5G-aikaan

5G-liittymällä pääset nauttimaan turvallisesta ja kotimaisesta yhteydestä ja saat laitteestasi parhaan irti.

Kuinka päivitän liittymäni?

Voit päivittää nykyisen Telian liittymäsi helposti ja nopeasti 5G-liittymään verkossa. SIM-korttisi ja puhelinnumerosi säilyvät ennallaan, mutta päivityksen jälkeen pääset hyödyntämään liittymälläsi nopeaa 5G-yhteyttä.

1. Valitse sinulle sopivin liittymä

Valitse alta mieluinen liittymä ja etene painamalla Päivitä liittymäsi. Seuraavalta sivulta voit valita liittymien määrän, sekä MTV Katsomo -etusi. Jatka eteenpäin tunnistautumiseen.

2. Tunnistaudu vahvasti

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksin tai Mobiilivarmenteella. Valitse vaihtoehto Haluan päivittää nykyisen Telian liittymäni ja valitse liittymä, jonka haluat päivittää.

3. Vahvista päivityksen tilaus

Jatka tilausta, tarkista asiakastietosi ja viimeistele tilauksesi valitsemalla Vahvista tilaus. Liittymäsi päivittyy heti ja sinun tulee käynnistää puhelimesi uudestaan. Käytössäsi on nyt 5G-liittymä jolla voit surffailla 5G-verkossa.

Päivitä nykyinen liittymäsi

 

Päivitä nykyinen liittymäsi huippunopeaan 5G-yhteyteen. Valitse alla olevista vaihtoehdoista se, johon haluat päivittää nykyisen Telian liittymäsi.

Rajaton 5G 300 M

5G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 39 Gt /kk

Rajaton 5G 600 M

5G-verkon maksiminopeus 600 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 47 Gt /kk

Rajaton 5G 1000 M

5G-verkon maksiminopeus 1000 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 53 Gt /kk

MTV Katsomo ja muut liittymäasiakkaan edut

Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä, kiinteä laajakaista tai mobiilinetti, saat yllättävän reiluja etuja.

  • Viikoittain vaihtuvat laitetarjoukset
  • Pidennetty takuu puhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G -tietokoneille
  • Etuja liittymistä
  • Etuja MTV Katsomo -suoratoistopalvelun tuotteista, kuten MTV Katsomo+ 1 kk 0 € (jonka jälkeen 8,95 €/kk) ja MTV Katsomo+ Urheilu 37,95 €/kk (norm. 44,95 €/kk). 

Lue lisää asiakaseduista

Paras nopeus myös 4G-verkossa

Vaikka 5G-verkkomme kattaa jo yli 4,3 miljoonaa ihmistä Suomessa, on yhä alueita joissa 5G-verkkoa ei vielä ole. Tällöin 5G-liittymämme toimivat alueella saatavilla olevassa verkossa, parhaalla nopeudella.

Turvallinen ja kotimainen verkko

Nauti sujuvasta yhteydestä turvallisessa ja kotimaisessa verkossa. Rakennamme laadukasta 5G-verkkoamme suomalaisen kumppanimme Nokian kanssa.

Lue lisää – meidän kaikkien yhteinen turvaverkko

Parempi käyttökokemus

5G:n tuoma nopeampi netti mahdollistaa teräväpiirtokuvan lähettämisen älypuhelimiin. 5G-yhteyden viiveettömyys vähentää latautumisen ja pätkimisen minimiin. Viive, vasteaika tai ping tarkoittaa aikaa, joka joltain ohjattavalta asialta tai esineeltä menee reagointiin. 5G:n viive on olematon ja sen ansiosta esimerkiksi pelaaminen tai auton ohjaus liikenteen seassa on mahdollista reaaliajassa, ilman viivettä.

Enemmän nopeutta, vähemmän ruuhkaa

Nopeampi netti tarkoittaa, että kuvat ja elokuvat, videot ja muu sisältö ja tiedostot siirtyvät ja latautuvat nopeasti, jopa 10x nopeammin kuin 4G-verkossa. Myös 5G-verkon kapasiteetti on 5G-verkkoa suurempi, eli käytännössä useampi käyttäjä mahtuu saman tukiaseman verkkoon. Tämä tarkoittaa vähemmän ruuhkaisaa verkkoa.

Maksuton Mobiilivarmenne liittymiin

Mobiilivarmenne on sähköinen henkilötodistus, joka liitetään matkapuhelimen SIM-korttiin. Sillä voit tunnistaa henkilöllisyytesi monessa verkkopalvelussa, -kaupassa, ja -pankissa verkkopankkitunnistautumisen sijaan turvallisesti ja helposti.

Liittymäasiakkaanamme saat Mobiilivarmenteen käyttöösi maksutta.

Lue lisää Mobiilivarmenteesta