BBC-uutiset

Pysy ajan hermolla BBC-kanavan parissa. BBC News -kanavalla seuraat kansainvälisiä uutisia ja ajankohtaisia ohjelmia 24 h vuorokaudessa.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: BBC News

507-europe
Europe
Ruotsalaisia kanavia sekä Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia. Lisäksi englanninkielisiä uutisia arabimaista, Euronews sekä BBC-uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä.

BBC News -kanava

BBC News -kanavalla seuraat kansainvälisiä uutisia 24 tuntia vuorokaudessa. Uutisohjelmien lisäksi BBC-kanava näyttää erilaisia dokumentteja, kiinnostavia elämäntapaohjelmia sekä laadukkaita haastatteluohjelmia.

BBC-kanavaa näytetään yli 200 eri maassa, ja uutiskanavan viikoittaiset katsojamäärät lasketaan kymmenissä miljoonissa. BBC-uutiset paitsi raportoivat maailman tapahtumista, myös tutkivat uutistapahtumien taustasyitä ja etsivät selityksiä tapahtuneelle. BBC-kanava on englanninkielinen.

BBC News -kanavan lisäksi löydät kanavapaketeistamme tunnetut uutiskanavat kuten CNN, Al Jazeera ja Euronews. Tutustu myös muuhun eurooppalaiseen uutis- ja kulttuuritarjontaamme Europe-kanavapaketin kanavien parissa.