Katsottavaa lapsille

Automatkat ja sadepäivät sujuvat leikiten lastenohjelmien ja -elokuvien parissa. Telia Play -sovelluksen avulla ne kulkevat mukana myös EU-maissa reissatessa.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Lapset

Suosituimmat lastenohjelmat ja -elokuvat

Telia Play -palvelu tarjoaa monipuolisia kanavapaketteja täynnä laadukkaita lastenohjelmia, piirrettyjä ja lasten elokuvia pääosin suomeksi puhuttuina tai tekstitettyinä. Kanavapakettien lastenkanavilta löydät myös tutut suomalaiset lasten elokuvat. Lapsia viihdyttävät mm. suosikkisarjat Pokemon, Paavo Pesusieni, Karhuherra Paddington sekä Alvin ja pikkuoravat. Rakastettuja Disney-elokuvia näet Disneyn kanavilta, joilta löytyy paljon muutakin katsottavaa niin pienille kuin isommillekin lapsille. Barnkanalen on suosittu ruotsinkielinen lasten oma kanava, jonka löydät Europe-kanavapaketista. Nuorison suosima Cartoon Network tunnetaan laajasta piirrettyjen ohjelmien valikoimastaan. MTV Juniori -kanavalla on puolestaan katseltavaa perheen pienimmille Muumilaakson tarinoista koko perheen animaatioelokuviin.

Tutustu vaikka Lasten pakettiin, johon on koottu kaikki suosituimmat lastenkanavat. Telia Play -sovelluksen kautta voit katsoa lastenohjelmia netissä läppärillä, tabletilla sekä puhelimella ja ne kulkevat kätevästi mukana myös matkoilla.