Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

History Channel

History Channel -ohjelmat kertovat tapahtumista ja ihmisistä, jotka ovat muokanneet maailmaamme aina menneistä valtakunnista lähihistorian sotiin. Tutustu!

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta History Channel

241-mix-m
Valitse vapaasti 10 kanavaa yli 60 kanavan joukosta.
Mix M
243-mix-s
Valitse vapaasti 6 kanavaa noin 30 kanavan joukosta.
Mix S
23-surf
Valtavasti kanavia ja katsottavaa koko suvulle vauvasta vaariin.
Surf

historiallisia dokumentteja History-kanavilla

History on historiaan erikoistunut maksukanava, joka tutustuttaa sinut sekä esi- että lähihistoriaan, myös teräväpiirtona. Ohjelmisto koostuu historiallisista dokumenteista ja fiktiosarjoista sekä tosi-tv-sarjoista. History-kanava tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen maailmaan, joka on paljon enemmän kuin vain historiaa. Sisarkanava History2 HD -kanavalla puolestaan sukelletaan syvemmälle niin kaukaisen kuin nykyhistoriankin maailmaan. History 2 HD esittää dokumentteja tieteestä, sotahistorista, myyteistä, muinaisesta ja modernista historiasta. Osa History-kanavien ohjelmista on suomeksi tekstitettyjä.

Dokumentti- ja tiedeohjelmista kiinnostuneiden kannattaa tutustua myös V sport, series & film -kanavapakettien laadukkaisiin dokumenttikanaviin, joita ovat Viasat History, Viasat Nature ja Viasat Explore.