Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Vastuu yhteiskunnasta

Digitalisaatio tuo mukanaan paljon uusia mahdollisuuksia oppimiseen ja leikkimiseen. Edistämme hyvää digiarkea.

DIGITALISAATIO TUO UUSIA MAHDOLLISUUKSIA LAPSILLE

Lapset ja nuoret ovat palveluidemme aktiivisia käyttäjiä, ja haluamme tarjota heille uusia mahdollisuuksia oppimiseen ja leikkimiseen digitaalisessa maailmassa. Koska lapset ovat erityisen haavoittuvaisia, pyrimme suojelemaan heidän turvallisuuttaan verkossa yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

”Telialla on merkittävä rooli digitaalisen Suomen mahdollistajana. Haluamme ottaa suuremman vastuun lapsen oikeuksien toteutumisesta verkkoympäristössä. Lapsella on oikeus turvalliseen, osallistavaan ja hyvinvointia lisäävään digitaaliseen ympäristöön. Suomi ansaitsee digitaitoisen, rohkean ja sivistyneen uuden sukupolven. Me haluamme auttaa sen toteutumisessa”, Telian toimitusjohtaja Stein-Erik Vellan.

Lisää lasten ja nuorten oikeuksista digitaalisissa medioissa voit lukea Lapsen oikeudet verkossa -sivustolta.

Lue lisää

Työpajat kouluikäisille

Emme halunneet vain puhua asiasta, vaan ryhtyä toimeen. Otimmekin konkreettisia askeleita edistääksemme edelleen lasten ja nuorten digitaitoja ja -ymmärrystä ja loimme 11–13-vuotiaille uniikin työpajakonseptin.

Lue lisää

Mukana kasvatuksessa ja kehityksessä