Turvapaketti suojaa surffailusi

Suojaa PC- ja Mac-tietokoneet, älypuhelimet ja tabletit. Kokeile palkittua Turvapaketti Premiumia 3 kk -50 % eli 3,45 €/kk (norm. 6,90 €/kk). Ei määräaikaisuutta.

Virus iskee usein huomaamatta

Jos älypuhelimesi, tietokoneesi tai tablettisi suojaus on hoidettu huonosti, voit joutua erilaisten haittaohjelmien hyökkäyksen kohteeksi. Silloin tietoturvasi on uhattuna. Paras tapa huolehtia laitteidesi tietoturvasta on hankkia Telia Turvapaketti Premium, jolloin koko perheesi voi surffata netissä turvallisesti. Turvapaketti-tietoturvaohjelmisto on rakennettu yhteistyössä suomalaisen F-Securen kanssa.

Tilaa

Käyttämämme ja tuottamamme data kulkee aina operaattorin tarjoaman verkon kautta. Siksi onkin tärkeää, että tuo verkko on mahdollisimman turvallinen. Tutustu turvaverkkoon

Tiesitkö, että voit tilata Turvapaketin valmiiksi asennettuna Telia Helpin kautta?
Tutustu Helpin palveluun

Oletko yritysasiakas? Tutustu yritysasiakkaiden tietoturvaan

Valitse sinulle sopivin turva

Turvapaketti
Tutustu ja tilaa
Suojaa tietoturvasi.
Turvapaketti
Etuhinta
3,45 € kk
Turvapaketti Premium etu 3 kk, jonka jälkeen 6,90 €/kk.
Ei aloitusmaksua, ei määräaikaisuuksia.
F-Secure Freedome
Tutustu ja tilaa
Suojaa yksityisyytesi.
F-Secure Freedome
Etuhinta
3,45 € kk
F-Secure Freedome 1–3 laitteelle etu 3 kk, jonka jälkeen 6,90 €/kk.
Ei aloitusmaksua, ei määräaikaisuuksia.
Turvapaketti + Freedome
Tutustu ja tilaa
Suojaa tietoturvasi ja yksityisyytesi.

Jopa 5–25 eri laitteelle.

Turvapaketti + Freedome
Etuhinta
4,95 € kk
Etu 3 kk, jonka jälkeen 9,90 €/kk.
Ei aloitusmaksua, ei määräaikaisuuksia.

Onko tietoturva hallussa?

Tietoturvaan liittyy paljon erilaisia myyttejä. Testaa tietoturvatietämyksesi vastaamalla kuuteen väittämään.

Onko tietoturva hallussa?

Tietoturvaan liittyy paljon erilaisia myyttejä. Testaa tietoturvatietämyksesi vastaamalla kuuteen väittämään.

Lue lisää tietoturvasta

Oletko jo tilannut Turvapaketin?

Tietoturvapalvelut moneen lähtöön

Meiltä löydät tietoturvapalvelut laitteidesi, yksityisyytesi ja tietojesi suojaamiseen netissä. Onko sinulle sopivin turva Telia Turvapaketti vai F-secure Freedome VPN?

Tutustu tietoturvaohjelmiin

Laitteiden virustorjunta

Turvapaketti-tietoturvaohjelma on rakennettu yhdessä F-Securen kanssa, joten se tarjoaa taattua laatua laitteiden suojaukseen. Tietoturvaohjelma puhelimeen, tietokoneelle tai tabletille suojaa laitteesi viruksilta, troijalaisilta ja haittaohjelmilta. Toimiva virustorjunta on tärkeä, jotta tietosi eivät joudu vääriin käsiin.

Tietoturvapalveluita on tarjolla monenlaisia. Ilmaiset tietoturvaohjelmat eivät välttämättä ole aina parhaita, joten virustorjuntaan ja tietoturvaan liittyvissä asioissa kannattaakin pelata varman päälle. Vaikka laitteelle olisikin jo asennettu tietoturvapalvelu, kannattaa netissä olla aina valppaana, ettei haksahda esimerkiksi huijaukseen.

Tietoturva koko perheelle

Telia Turvapaketti tekee koko perheen netin käytöstä turvallisempaa ja sillä suojaat samaan aikaan jopa 25 laitetta. Kun Turvapaketti on asennettu laitteelle, sujuvat pankkipalveluiden käyttö, nettiostosten tekeminen ja muu netin käyttö turvallisemmin.

Turvapaketin perhesäännöillä voit myös asettaa turvalliset rajat netin käyttöön lapselle luomalla päivittäisiä aikarajoja ja ottamalla käyttöön sisällönsuodatuksen. Lapsen tietosuojan ja digitaitojen ymmärrystä kannattaa myös kehittää yhdessä keskustellen, jotta turvallisen netin käytön periaatteet tulevat tutuiksi.