Turvapaketti Mini – näppärä virustorjunta

Huippuedullinen ja kattava suojaus 1–3 laitteelle viruksia ja muita ikäviä yllätyksiä vastaan. Ei määräaikaisuutta.

Suojaa laitteesi tietoturvauhilta

Kun laitteesi on suojattu Turvapaketti Minillä, tietosi pysyvät turvassa ja voit surffailla huoletta. Palvelun avulla vältät netissä vaanivat uhkat sekä asioit verkkopankissa ja teet verkko-ostoksia turvallisesti. Samalla saat eston haittasivuja vastaan ja voit halutessasi asettaa ruutuajan rajoituksen. 

Tilaa Turvapaketti Mini

Turvapaketti suojaa surffailusi. Turvapaketti Mini sopii 1-3 laitteelle.

Turvapaketti Mini
Tilaa
Suojaa tietoturvasi.

1–3 laitteelle

Turvapaketti Mini
Etuhinta
2,45 € kk
Etu 1 kk, jonka jälkeen 4,90 €/kk.
Ei aloitusmaksua, ei määräaikaisuuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Turvapaketti? Miksi se kannattaa hankkia?

Turvapaketti on laitteeseesi asennettava ohjelmisto tai sovellus, joka suojaa laitettasi automaattisesti. Palvelu pitää huolen, ettei laitteeseesi pääse viruksia tai haittaohjelmia, ja se estää myös tietojen kalastelun. Kun laitteessasi on asennettuna Turvapaketti, voit huoletta käyttää verkkopankkia ja tehdä ostoksia verkossa turvallisesti.

Mitä Turvapaketti sisältää?

Turvapaketti sisältää seuraavat toiminnallisuudet:

  • Virustorjunta – Reaali-aikainen suojaus viruksia, troijalaisia ja kiristysohjelmia vastaan.
  • Pankkitoimintojen suojaus – Automaattiset turvatoimet suojaavat verkkopankkitoimintosi ja -maksusi.
  • Selauksen suojaus – Estää sinua siirtymästä haitallisille nettisivuille.
  • Perhesäännöt – Pidät lapsesi turvassa haitallisilta sisällöiltä ja asetat rajoja ruutuajalle. Voit määrittää oman laitteesi kautta, mitä sovelluksia lapsen laitteella voi käyttää, päättää päivittäiset aikarajat laitteen käytölle sekä asettaa sisällönsuodatuksen selaimeen.
  • Palomuurin laajennus Windows-tietokoneilla estää sovelluksia lataamasta haitallisia tiedostoja.
  • Turvaselain Apple iOS- ja Android-älypuhelimille sekä tableteille.
Millä laitteilla Turvapakettia voi käyttää?

Turvapaketti on tarkoitettu tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. Se toimii useimmissa Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmissä sekä Android- ja iOS-laitteissa. Chromebook-tietokoneiden Chrome OS -käyttöjärjestelmälle Turvapaketissa ei ole tukea.

Turvapaketin laitteistovaatimukset

Käytän iPhonea ja/tai Macbookia, mihin tarvitsen Turvapakettia?

Vaikka Applen laitteissa on monia suojausominaisuuksia, on muistettava, että kaikki laitteet ovat haavoittuvaisia. Tästä syystä myös Applen laitteisiin tarvitaan virustorjuntaohjelma.

Kyberturvallisuuteen erikoistuneen F-Securen tuottamalla Turvapaketti Mini -palvelulla varmistat kattavan suojan laitteillesi nyt ja tulevaisuudessa. Turvapaketti suojaa sinua esimerkiksi epäilyttävien linkkien ja sähköpostien kautta tulevilta tietojenkalasteluyrityksiltä, joilta laitteiden omat suojaukset eivät sinua turvaa. 

Miten Turvapaketti otetaan käyttöön?

Turvapaketin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Tilauksen jälkeen saat sähköpostin, jossa on kaikki käyttöönottoon tarvitsemasi. Lisäksi asiakastuestamme löydät ohjeita Turvapaketin käyttöön. Turvapaketin ohjeet
 
Telia Helppi -tukipalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli asennuksessa ilmenee ongelmia. Turvapaketin käyttöönotto ja opastus

Onko palvelu määräaikainen?

Turvapaketti ei ole määräaikainen palvelu, joten voit irtisanoa sen halutessasi koska tahansa.

Kuinka monelle laitteelle voin asentaa Turvapaketti Minin?

Turvapaketti Mini tarjoaa lisenssin maksimissaan kolmelle laitteelle. Mikäli sinulla on useampia laitteita joita haluat suojata, suosittelemme Turvapaketti Premiumia, jossa on lisenssi jopa 25 laitteelle.

Miten voin olla varma, että laitteeni on oikeasti suojattu?

Turvapaketin sisältämät tietoturvapalvelut tuottaa kotimainen markkinajohtaja F-Secure. Kuluttajatuotteistaan palkitulla F-Securella on yli 30 vuoden kokemus kyberturvallisuusalasta ja kymmeniä miljoonia asiakkaita ympäri maailmaa.

Olen yritysasiakas. Mistä voin hankkia tietoturvapalveluita yritykselleni?