Laitevakuutus

Telia Laitevakuutus -palvelun myynti on päättynyt 31.12.2022. Voimassa olevien Telia Laitevakuutus -palveluiden käyttö jatkuu ennallaan.

Laitevakuutuksen hyödyt

Laitevakuutuksen ehdot, tuoteseloste, vakuutustietoasiakirja ja hinnasto

Laitevakuutuksen hinnasto

Laitteen hinta*
(sis. alv.)
Omavastuu
vahinkotilanteessa
Kuukausimaksu

Alle 200

30

4,90

200–499

50

6,90

500–799 

90

9,90 €

800 € tai enemmän

120 €

14,90 €

*Laitteen mahdollinen kampanjahinta ei vaikuta Laitevakuutuksen hintaan. Vakuutuksen hinta määräytyy laitteen normaalin hinnan mukaisesti.

Toteutamme laitevakuutuksen yhteistyössä vakuutusalan kansainvälisen edelläkävijän AIG:n kanssa

Vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike, Kasarminkatu 44, 00130 Helsinki, aig.fi, puh. 0800 152 600, teliavakuutus@aig.com, Y-tunnus: 2922692-7. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Näytä vähemmän

Tee vahinkoilmoitus

Voit tehdä vahinkoilmoituksen kätevästi netissä. Jotta saat hoidettua kaiken kerralla, varaa valmiiksi esiin rikkoutuneen laitteen tiedot, mukaan lukien IMEI-koodi.

Tee vahinkoilmoitus

Voit tehdä vahinkoilmoituksen kätevästi netissä. Jotta saat hoidettua kaiken kerralla, varaa valmiiksi esiin rikkoutuneen laitteen tiedot, mukaan lukien IMEI-koodi.

Puhelimen vakuutus tuo turvaa

Puhelin putoaa laiturilta järveen, lapselta putoaa vahingossa uusi luuri wc-pönttöön, älypuhelin lipsahtaa kourasta bussiin kiirehtiessä – riskitilanteita on valtavasti. Moni on kuullut tai monelle on itselleen käynyt tämän kaltainen yllättävä vahinko, jonka sattuessa on voinut vain toivoa, että puhelimen vakuutus olisi ollut kunnossa.

Puhelimen vakuutus tuo turvaa yllättävien vahinkojen varalta ja vähentää puhelimen rikkoutumisesta aiheutuvaa harmia. 

Kun tabletin ja puhelimen vakuutusasiat ovat kunnossa, kannattaa tutustua myös tarjoamiimme tietoturvaohjelmiin. Turvapaketti suojaa kaikki kotisi laitteet viruksilta ja F-Secure Freedome VPN pitää huolta yksityisyydestäsi netissä.

Tietoturvapalveluiden lisäksi löydät meiltä saman katon alta myös kaikki kodin elektroniikkatuotteet älykelloista aina kaiuttimiin ja kuulokkeisiin asti.