Vakuuta laitteesi

Laitevakuutus auttaa, jos puhelin tai tabletti lipsahtaa asfalttiin tai paljuun. Saat tilalle vastaavan laitteen, joka toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen. Nyt ensimmäinen kuukausi maksutta.

Kävikö hassusti?

Telia Laitevakuutus tekee puhelimen tai tabletin vakuuttamisesta helppoa. Kun laitteesi rikkoutuu äkillisesti ja ulkoisen syyn takia, laitevakuutus rientää apuun. Saat rikkoutunutta laitetta vastaavan laitteen parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi. Korvaava laite toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen Suomessa.

Laitevakuutuksen kuukausihinta määräytyy laitteen ostohinnan mukaan, jotta saat laitteellesi turvan järkevään hintaan.

Saat käyttöösi Laitevakuutuksen hankkimalla meiltä uuden puhelimen tai tabletin ja valitsemalla ostohetkellä siihen mukaan myös laitevakuutuksen.

Laitevakuutuksen hyödyt

Laitevakuutuksen ehdot, tuoteseloste, vakuutustietoasiakirja ja hinnasto

Laitevakuutuksen hinnasto

Laitteen hinta*
(sis. alv.)
Omavastuu
vahinkotilanteessa
Kuukausimaksu

Alle 200

30

4,90

200–499

50

6,90

500–799 

90

9,90 €

800 € tai enemmän

120 €

14,90 €

*Laitteen mahdollinen kampanjahinta ei vaikuta Laitevakuutuksen hintaan. Vakuutuksen hinta määräytyy laitteen normaalin hinnan mukaisesti.

Toteutamme laitevakuutuksen yhteistyössä vakuutusalan kansainvälisen edelläkävijän AIG:n kanssa

Vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike, Kasarminkatu 44, 00130 Helsinki, aig.fi, puh. 0800 152 600, teliavakuutus@aig.com, Y-tunnus: 2922692-7. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Näytä vähemmän

Tee vahinkoilmoitus

Voit tehdä vahinkoilmoituksen kätevästi netissä. Jotta saat hoidettua kaiken kerralla, varaa valmiiksi esiin rikkoutuneen laitteen tiedot, mukaan lukien IMEI-koodi.

Tee vahinkoilmoitus

Voit tehdä vahinkoilmoituksen kätevästi netissä. Jotta saat hoidettua kaiken kerralla, varaa valmiiksi esiin rikkoutuneen laitteen tiedot, mukaan lukien IMEI-koodi.

Miten hankin laitevakuutuksen?

Puhelimen vakuutus tuo turvaa

Puhelin putoaa laiturilta järveen, lapselta putoaa vahingossa uusi luuri wc-pönttöön, älypuhelin lipsahtaa kourasta bussiin kiirehtiessä – riskitilanteita on valtavasti. Moni on kuullut tai monelle on itselleen käynyt tämän kaltainen yllättävä vahinko, jonka sattuessa on voinut vain toivoa, että puhelimen vakuutus olisi ollut kunnossa.

Puhelimen vakuutus tuo turvaa yllättävien vahinkojen varalta ja vähentää puhelimen rikkoutumisesta aiheutuvaa harmia. Tutustu Telia Laitevakuutukseen ja vakuuta tärkeä puhelin tai tabletti vahinkojen varalta.

Kun tabletin ja puhelimen vakuutusasiat ovat kunnossa, kannattaa tutustua myös tarjoamiimme tietoturvaohjelmiin. Turvapaketti suojaa kaikki kotisi laitteet viruksilta ja F-Secure Freedome VPN pitää huolta yksityisyydestäsi netissä.

Vakuutus- sekä tietoturvapalveluiden lisäksi löydät meiltä saman katon alta myös kaikki kodin elektroniikkatuotteet älykelloista aina kaiuttimiin ja kuulokkeisiin asti.