Netti mökille etuhintaan

Netti mukaan mökille edulliseen hintaan. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan, vain netissä.

Tutustu ja tilaa
Kampanja päättyy
päivää
päivää
tuntia
tuntia
minuuttia
minuuttia
sekuntia
sekuntia

Valitse sopiva mobiililaajakaista

Hanki turvallinen ja kotimainen liikkuva netti etuhintaan. Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista*, saat Yhteys mukaan keskittäjälle -nettiliittymän edullisempaan hintaan. Edut ovat voimassa 25.2. asti.

*Edut koskevat vain uusia liittymiä. Keskittäjän etuliittymä ei koske Telia Prepaid-, Telia Dot- tai mobiilinettiliittymiä.
Etuhinta

Yhteys mukaan kotimaassa

4G-verkon maksiminopeus 50 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Liittymä jatkuvaan käyttöön kotimaassa.
Etuhinta

Yhteys mukaan keskittäjälle 200 M

4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 32 Gt /kk
Etuhinta

Yhteys mukaan 5G 300 M

5G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 29 Gt /kk

Asiakasetuhintaan mobiilinetit ja laitteet

Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista*, saat mobiilinetin edulliseen hintaan sekä loistavia etuja laitteista.

*Etu ei koske Telia Prepaid-, Telia Dot- tai mobiilinettiliittymiä.

Laajakaista mökille

Laajakaista mahdollistaa nopean ja luotettavan nettiyhteyden. Tarkista laajakaistan saatavuushausta millaisen nettiyhteyden saat mökille.

Katso saatavuus

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä Yhteys mukaan -liittymän tilauksen yhteydessä toimitetaan?

Uuden Yhteys mukaan -liittymän tilattuasi toimitamme sinulle postitse SIM-kortin. SIM-kortin voi asettaa esimerkiksi tablettiin, tietokoneeseen, reitittimeen, riistakameraan tai muuhun kodin älylaitteeseen, jossa on SIM-korttipaikka. Liittymän tilaaminen ei korvaa jo olemassa olevaa liittymää.

Onko liittymä määräaikainen?

Yhteys mukaan -liittymissä saat 12 kk hintaedun ilman määräaikaista sopimusta. Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä.

Miten otan liittymän käyttöön mökillä?

Aseta SIM-kortti haluamaasi laitteeseen kuten tablettiin tai reitittimeen. Jos laitat SIM-kortin reitittimeen, tulee sinun yhdistää haluamasi laite reitittimen wifiin.

Toimiiko mobiilinetti mökilläni?

Telialla on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Meillä on omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 99 % suomalaisista. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.

Voit tarkistaa toimivuuden myös kuuluvuuskartastamme.

Miten parannan netin toimivuutta mökilläni?

Jos käytössäsi on reititin, kannattaa reitittimen paikkaa kokeilla vaihtaa yhteyden parantamiseksi. Yleensä parhain yhteys löytyy, kun reititin on sijoitettu ikkunan läheisyyteen. Reititintä ei kannata sulkea kaapin sisään maksimaalisen nopeuden saavuttamiseski. 

Millainen nettiyhteys mökille?

Mökin nettiyhteys kannattaa valita oman käyttötarpeen mukaan. Langattomat nettiliittymät, eli 5G- ja 4G-mobiililaajakaistat tablettiin, läppäriin tai mokkulaan ovat erinomainen vaihtoehto mökille. Mobiililaajakaista on paras nettiyhteys mökille silloin, kun tarvitset mukana kulkevaa nettiyhteyttä tai mökilläsi ei ole kiinteää laajakaistaa. Prepaid-nettiliittymä on myös näppärä vaihtoehto, kun haluat ottaa langattoman netin mökille käyttöön esimerkiksi kuukaudeksi tai pariksi, mutta et halua sitoutua jatkuvaan laskutukseen.

Kun haluat käyttää nettiä useassa laitteessa, katso myös reitittimet, joiden avulla saat langattoman nettiyhteyden mökillä toimimaan esimerkiksi tabletilla tai tietokoneella.

Tutustu vaihtoehtoihin ja hanki kätevä langaton netti mökillesi. Katso myös etuhintamme mobiililaajakaistoista.

MTV Katsomo -edut liittymäasiakkaillemme

Kun sinulla on meiltä puhelin- tai nettiliittymä, olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa ilman määräaikaisuutta. Voit tilata MTV Katsomo+ -tuotteen liittymäasiakkaan etuhintaan verkkokaupastamme, asiakaspalvelusta tai Telia Kaupasta.

MTV Katsomo+ – kokeile maksutta

✔ MTV-alkuperäissarjat
✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen perjantaisin
✔ Ei mainoksia

1 kk 0 €, jonka jälkeen 9,95 €/kk

MTV Katsomo+ mainoksilla

✔ MTV-alkuperäissarjat
✔ Sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia (ei BritBox- eikä Hayu-sisältöjä)
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen maanantaisin
✔ Sisältää muutamia mainoksia

6,95 €/kk

MTV Katsomo+ Urheilu

✔ MTV-alkuperäissarjat
✔ Liiga-pelit, Mestis, SHL ja Sveitsin liiga
✔ Mestarien liiga, La Liga, MM-ralli ja MTV Katsomon muu urheilu
✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

Alk. 31,95 €/kk

MTV Katsomo+ ja Netflix

✔ MTV Katsomon kaikki viihdesisällöt
✔ Netflixin sarjat ja leffat

Alk. 18,95 €/kk

Huippukattava oma verkko Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa

4G-verkkomme kattaa Suomessa 99 % suomalaisista. Lisäksi meillä on oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Myös 5G-verkkomme kattaa jo 4,3 miljoonaa ihmistä Suomessa ja laajennamme 5G-verkkomme peittoa jatkuvasti. Voit tarkistaa liittymän kuuluvuuden ja netin nopeuden haluamassasi osoitteessa kuuluvuuskartasta.

Avaa kuuluvuuskartta

Koko seurueelle riittävä netti

Jaa netti koko seurueelle helposti laittamalla mobiililaajakaistan SIM-kortti reitittimeen. Kaikilla liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi osaan liittymistä kuuluu netin käyttöä EU/ETA-maissa. Näet tarkat datamäärät ja käyttömaat liittymien tiedoista.

Mobiilireitittimet

 

Reissunetiksi kattavalla verkolla ja rajattomalla netillä

Kaikilla liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi osaan liittymistä kuuluu netin käyttöä EU/ETA-maissa. Näet tarkat datamäärät ja käyttömaat liittymien tiedoista.

4G-verkkomme kattaa Suomessa jo 99 % suomalaisista. Lisäksi meillä on oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Myös 5G-verkkomme kattaa jo 2,4 miljoonaa ihmistä Suomessa ja laajennamme 5G-verkkomme peittoa jatkuvasti. Kuuluvuuskartta

 

 

Liittymät ilman määräaikaisuutta

Liittymät eivät ole määräaikaisia. Osassa liittymistä on hintaetu, eli liittymän hinta on voimassa tietyn ajan – esimerkiksi 12 tai 24 kuukautta. Etu hinnasta ei tarkoita, että liittymä on määräaikainen. Ilmoitamme sinulle aina erikseen, kun liittymäsi hintaetu on päättymässä.