Netti mökille

Kattavilla yhteyksillä taittuvat automatkat takapenkilläkin tyytyväisemmin sekä sadepäivät riemuisasti sisällöstä nauttien. Tilaa Yhteys mukaan kotimaassa 50 M huikeaan etuhintaan 14,99 €/kk (norm. 18,99 €/kk).

Mobiililaajakaista sim-kortillisiin laitteisiin

Mobiililaajakaista on kätevä ja turvallinen vaihtoehto mökille ja kotimaan reissuille. Liittymää voit käyttää missä tahansa laitteessa, jossa on sim-kortille paikka — se sopii esimerkiksi tablettiin tai reitittimeen. Oma yhteys on myös julkista Wifi-verkkoa turvallisempi.

Tablettiin – mukavoita matkustamista kulkuneuvoissa katsellessasi sarjoja tai lueskellessasi e-kirjoja
Läppäriin – työskentele tehokkaasti ja turvallisesti etänä missä oletkin omalla yhteydellä
Reitittimeen – voit jakaa yhteyden koko seurueellesi sekä useisiin laitteisiin esimerkiksi mökillä
Tai muuhun sim-kortilliseen laitteeseen

Valitse sinulle sopiva mobiililaajakaista

Yhteys mukaan kotimaassa

Loistava valinta kotimaan reissunetiksi
4G-verkon maksiminopeus 50 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Liittymä jatkuvaan käyttöön kotimaassa. Voit tilata liittymän mukana C Moren 3 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk).

Yhteys mukaan keskittäjälle 100M

Nopea mobiilinetti vaikkapa tablettiin
4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 27 Gt /kk
Voit tilata liittymän mukana C Moren 3 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk).

Yhteys mukaan keskittäjälle 200M

Keskittäjän huippunopea mobiilinetti
4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 27 Gt /kk
Voit tilata liittymän mukana C Moren 3 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk).

Asiakasetuhintaan mobiilinetit ja laitteet

Mobiilinetti sopii moniin eri laitteisiin ja käyttötarkoituksiin. Liittymäasiakkaana saat taskukokoisen reitittimen ja netin edullisemmin yhdessä, kun sinulla on meiltä puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista*. Lisäksi huikeita etuja laitteista. 

*Etu ei koske Telia Prepaid-, Telia Dot- tai mobiilinettiliittymiä.

Millainen nettiyhteys mökille?

Telialta saat langattoman netin mökille helposti. Langattomat nettiliittymät, eli 5G- ja 4G-mobiililaajakaistat tablettiin, läppäriin, älylaitteeseen tai mokkulaan ovat erinomainen vaihtoehto mökille. Mobiililaajakaista on paras nettiyhteys mökille silloin, kun tarvitset mukana kulkevaa nettiyhteyttä tai mökilläsi ei ole kiinteää laajakaistaa. Prepaid-nettiliittymä on myös näppärä vaihtoehto, kun haluat ottaa langattoman netin eli wifin mökille käyttöön esimerkiksi kuukaudeksi tai pariksi, mutta et halua sitoutua jatkuvaan laskutukseen. Prepaid-nettiliittymä tarjoaa lisäksi kiitettävät nopeudet, sillä Prepaid Netti toimii Telian 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa jopa huikealla 100 Mbit/s nopeudella. Nyt saatavilla on myös 5G Prepaid -nettiliittymä.

Kun haluat käyttää nettiä useassa laitteessa, katso myös reitittimet, joiden avulla saat langattoman netin eli wifin mökillä toimimaan esimerkiksi myös tabletilla tai tietokoneella.

Netti mökille kannattaa valita puhtaasti oman käyttötarpeen mukaan. Meiltä löydät esimerkiksi satunnaiseen peruskäyttöön sopivan mobiilinetin, joka on vaihtoehtona suhteellisen halpa netti mökille. 5G-liittymät puolestaan tarjoavat nopean ja viiveettömän netin useammallekin laitteelle. Tutustu vaihtoehtoihin ja hanki kätevä langaton netti mökillesi!

Meiltä löydät myös kodin kiinteän laajakaistan ja 5G-netin kotiin. Nopeus kannnattaa valita oman käyttötarpeen mukaan. Jos mietit eri nopeuksien välillä, lue lisää nettiliittymistä. Kun hankit tai päivität kodin laajakaistaa pinta-alaltaan suureen kotiin, mesh-verkolla varmistat wifi-yhteyden kodin jokaiseen huoneeseen.

Tutustu myös rajattomiin puhelinliittymiin sekä kaikki muihin liittymätuotteisiin eri tarpeisiin. Katso myös etuhintamme mobiililaajakaistoista!

C More -edut liittymäasiakkaillemme

Kun sinulla on meiltä puhelin- tai nettiliittymä, olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin C More -suoratoistopalvelussa ilman määräaikaisuutta. Voit tilata C More -tuotteen liittymäasiakkaan etuhintaan verkkokaupastamme, asiakaspalvelusta tai Telia Kaupasta.

C More – kokeile maksutta

✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen perjantaisin

3 kk 0 € tai 5G-asiakkaana 12 kk 0 €, jonka jälkeen 8,95 €/kk. 

C More TV

✔ Sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia (ei BritBox- eikä Hayu-sisältöjä)
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen maanantaisin
✔ Sisältää muutamia mainoksia

6,95 €/kk

C More Total+

✔ Telia Liigapassi, Mestis, jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL
✔ Mestarien liiga, La Liga, MM-ralli ja C Moren muu urheilu
✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

32,95 €/kk.

Huippukattava oma verkko Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa

4G-verkkomme kattaa Suomessa 99 % suomalaisista. Lisäksi meillä on oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Koko seurueelle riittävä netti

Jaa netti koko seurueelle helposti laittamalla mobiililaajakaistan SIM-kortti reitittimeen. Kaikilla liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi osaan liittymistä kuuluu netin käyttöä EU/ETA-maissa. Näet tarkat datamäärät ja käyttömaat liittymien tiedoista.

Mobiilireitittimiin voit tutustua täällä.

 

Reissunetiksi kattavalla verkolla ja rajattomalla netillä

Kaikilla liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi osaan liittymistä kuuluu netin käyttöä EU/ETA-maissa. Näet tarkat datamäärät ja käyttömaat liittymien tiedoista.

4G-verkkomme kattaa Suomessa jo 99 % suomalaisista. Lisäksi meillä on oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Myös 5G-verkkomme kattaa jo 2,4 miljoonaa ihmistä Suomessa ja laajennamme 5G-verkkomme peittoa jatkuvasti.

 

 

Liittymät ilman määräaikaisuutta

Liittymät eivät ole määräaikaisia. Osassa liittymistä on hintaetu, eli liittymän hinta on voimassa tietyn ajan (esimerkiksi 12 tai 24 kuukautta). Etu hinnasta ei tarkoita, että liittymä on määräaikainen. Ilmoitamme sinulle aina erikseen, kun liittymäsi hintaetu on päättymässä.