Netti mökille

Kattavilla yhteyksillä taittuvat automatkat takapenkilläkin tyytyväisemmin sekä sadepäivät riemuisasti sisällöstä nauttien. Tilaa Yhteys mukaan keskittäjälle 100 M etuhintaan 16,99 €/kk (norm. 19,99 €/kk).

Mobiililaajakaista SIM-kortillisiin laitteisiin

Mobiililaajakaista on kätevä ja turvallinen vaihtoehto mökkinetiksi ja kotimaan reissuille. Liittymää voit käyttää missä tahansa laitteessa, jossa on SIM-kortille paikka. Se sopii esimerkiksi tablettiin tai reitittimeen. Oma yhteys on myös julkista Wifi-verkkoa turvallisempi.

Tablettiin – mukavoita matkustamista kulkuneuvoissa katsellessasi sarjoja tai lueskellessasi e-kirjoja
Läppäriin – työskentele tehokkaasti ja turvallisesti etänä missä oletkin omalla yhteydellä
Reitittimeen – voit jakaa yhteyden koko seurueellesi sekä useisiin laitteisiin esimerkiksi mökillä

Valitse sinulle sopiva mobiililaajakaista

Yhteys mukaan kotimaassa

4G-verkon maksiminopeus 50 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Liittymä jatkuvaan käyttöön kotimaassa.

Yhteys mukaan keskittäjälle 100M

4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 27 Gt /kk

Yhteys mukaan 5G 300M

5G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 29 Gt /kk

Asiakasetuhintaan mobiilinetit ja laitteet

Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista saat mobiilinetin edullisemmin sekä loistavia etuja laitteista, joihin voit sim-kortin asettaa. *

*Etu ei koske Telia Prepaid-, Telia Dot- tai mobiilinettiliittymiä.

Laajakaista mökille

Laajakaista on myös oiva vaihtoehto mökille ja takaa nopean ja vaivattoman nettiyhteyden. Klikkaa itsesi saatavuushaun sivuille ja tarkista onko mökillesi saatavissa kiinteä laajakaista.

Katso saatavuus

 

'
'

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä tilauksen yhteydessä toimitetaan?

Yhteys mukaan  -liittymän tilattuasi toimitamme sinulle postitse SIM-kortin. SIM-kortin voi asettaa esimerkiksi tablettiin, tietokoneeseen, reitittimeen, riistakameraan tai muuhun kodin älylaitteeseen, jossa on SIM-korttipaikka.

Miten otan liittymän käyttöön mökillä?

Aseta SIM-kortti haluamaasi laitteeseen kuten tablettiin tai reitittimeen. Jos laitat SIM-kortin reitittimeen, tulee sinun yhdistää haluamasi laite reitittimen wifiin.

Toimiiko mobiilinetti mökilläni?

Telialla on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Meillä on omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 99 % suomalaisista. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.

Voit tarkistaa toimivuuden myös kuuluvuuskartastamme.

Miten parannan netin toimivuutta mökilläni?

Jos käytössäsi on reititin, kannattaa reitittimen paikkaa kokeilla vaihtaa yhteyden parantamiseksi. Yleensä parhain yhteys löytyy, kun reititin on sijoitettu ikkunan läheisyyteen. Reititintä ei kannata sulkea kaapin sisään maksimaalisen nopeuden saavuttamiseski. 

Millainen nettiyhteys mökille?

Telialta saat langattoman netin mökille helposti. Langattomat nettiliittymät, eli 5G- ja 4G-mobiililaajakaistat tablettiin, läppäriin, älylaitteeseen tai mokkulaan ovat erinomainen vaihtoehto mökille. Mobiililaajakaista on paras nettiyhteys mökille silloin, kun tarvitset mukana kulkevaa nettiyhteyttä tai mökilläsi ei ole kiinteää laajakaistaa. Prepaid-nettiliittymä on myös näppärä vaihtoehto, kun haluat ottaa langattoman netin eli wifin mökille käyttöön esimerkiksi kuukaudeksi tai pariksi, mutta et halua sitoutua jatkuvaan laskutukseen. Prepaid-nettiliittymä tarjoaa lisäksi kiitettävät nopeudet, sillä Prepaid Netti toimii Telian 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa jopa huikealla 100 Mbit/s nopeudella. Nyt saatavilla on myös 5G Prepaid -nettiliittymä.

Kun haluat käyttää nettiä useassa laitteessa, katso myös reitittimet, joiden avulla saat langattoman netin eli wifin mökillä toimimaan esimerkiksi myös tabletilla tai tietokoneella.

Mökkinetti kannattaa valita puhtaasti oman käyttötarpeen mukaan. Meiltä löydät esimerkiksi satunnaiseen peruskäyttöön sopivan mobiilinetin, joka on vaihtoehtona suhteellisen halpa netti mökille. 5G-liittymät puolestaan tarjoavat nopean ja viiveettömän netin useammallekin laitteelle. Tutustu vaihtoehtoihin ja hanki kätevä langaton netti mökillesi!

Meiltä löydät myös kodin kiinteän laajakaistan ja 5G-netin kotiin. Nopeus kannnattaa valita oman käyttötarpeen mukaan. Jos mietit eri nopeuksien välillä, lue lisää nettiliittymistä. Kun hankit tai päivität kodin laajakaistaa pinta-alaltaan suureen kotiin, mesh-verkolla varmistat wifi-yhteyden kodin jokaiseen huoneeseen.

Tutustu myös rajattomiin puhelinliittymiin sekä kaikki muihin liittymätuotteisiin eri tarpeisiin. Katso myös etuhintamme mobiililaajakaistoista!

C More -edut liittymäasiakkaillemme

Kun sinulla on meiltä puhelin- tai nettiliittymä, olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin C More -suoratoistopalvelussa ilman määräaikaisuutta. Voit tilata C More -tuotteen liittymäasiakkaan etuhintaan verkkokaupastamme, asiakaspalvelusta tai Telia Kaupasta.

C More – kokeile maksutta

✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen perjantaisin

3 kk 0 €, jonka jälkeen 8,95 €/kk. 

C More TV

✔ Sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia (ei BritBox- eikä Hayu-sisältöjä)
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen maanantaisin
✔ Sisältää muutamia mainoksia

6,95 €/kk

C More Total+

✔ Telia Liigapassi, Mestis, SHL ja Sveitsin liiga
✔ Mestarien liiga, La Liga, MM-ralli ja C Moren muu urheilu
✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

1 kk 0 €, jonka jälkeen 32,95 €/kk.

C More + Netflix

✔ C Moren kaikki viihdesisältö
✔ Netflixin sarjat ja leffat

Alk. 16,95 €/kk

Huippukattava oma verkko Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa

4G-verkkomme kattaa Suomessa 99 % suomalaisista. Lisäksi meillä on oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Myös 5G-verkkomme kattaa jo 4,3 miljoonaa ihmistä Suomessa ja laajennamme 5G-verkkomme peittoa jatkuvasti. Voit tarkistaa liittymän kuuluvuuden ja netin nopeuden haluamassasi osoitteessa kuuluvuuskartasta.

Avaa kuuluvuuskartta

Koko seurueelle riittävä netti

Jaa netti koko seurueelle helposti laittamalla mobiililaajakaistan SIM-kortti reitittimeen. Kaikilla liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi osaan liittymistä kuuluu netin käyttöä EU/ETA-maissa. Näet tarkat datamäärät ja käyttömaat liittymien tiedoista.

Mobiilireitittimiin voit tutustua täällä.

 

Reissunetiksi kattavalla verkolla ja rajattomalla netillä

Kaikilla liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi osaan liittymistä kuuluu netin käyttöä EU/ETA-maissa. Näet tarkat datamäärät ja käyttömaat liittymien tiedoista.

4G-verkkomme kattaa Suomessa jo 99 % suomalaisista. Lisäksi meillä on oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Myös 5G-verkkomme kattaa jo 2,4 miljoonaa ihmistä Suomessa ja laajennamme 5G-verkkomme peittoa jatkuvasti.

 

 

Liittymät ilman määräaikaisuutta

Liittymät eivät ole määräaikaisia. Osassa liittymistä on hintaetu, eli liittymän hinta on voimassa tietyn ajan (esimerkiksi 12 tai 24 kuukautta). Etu hinnasta ei tarkoita, että liittymä on määräaikainen. Ilmoitamme sinulle aina erikseen, kun liittymäsi hintaetu on päättymässä.