Vinkit etätyöhön ja etäopiskeluun

Hyvät työvälineet ja yhteydet tuovat lisää tehoa kotona tapahtuvaan työhön tai opiskeluun.

Kotitoimisto tuo vaihtelua arkeen

Kotitoimistolla työskentely tai opiskelu tuo vaihtelua normaaliin arkeen. Kotona saa keskittyä rauhassa meneillään oleviin tehtäviin ja monesti tehokkuus kasvaa etäpäiviä pitäessä. Lisäksi työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen helpottuu, kun aikaa ei kulu työmatkoihin.

Sujuvan työskentelyn kotona mahdollistavat kunnon työvälineet ja yhteydet. Tältä sivulta löydät vinkkimme etätyöhön ja etäopiskeluun.

Kotitoimisto kuntoon

Kun teet töitä kotona tai opiskelet etänä kotoa käsin, ei ole saman tekevää millainen työpisteesi on. Muutamalla avainhankinnalla saat parannettua ergonomiaa ja sitä kautta tehostettua etätyöskentelyä tai -opiskelua.

Verkkokaupastamme löydät roppakaupalla huippudiilejä laitteista. Nappaa omasi ja säästä rahaa laitehankinnoissa. Kaikki laitetarjoukset

Helpin puhelintuki palveluksessasi

Kohtasitko laitepulman tai haluatko jättää uuden laitteen käyttöönoton jonkun muun hoidettavaksi?

Helpin puhelintuki palveluksessasi

Kohtasitko laitepulman tai haluatko jättää uuden laitteen käyttöönoton jonkun muun hoidettavaksi?

Etätyövinkit yrittäjälle

Oletko yrittäjä? Työnteko onnistuu sujuvasti etänä, kun käytössäsi on toimivat yhteydet ja oikeat palvelut.

Tutustu

Vinkit etätyöhön

Myös kunnon työkalut helpottavat töihin keskittymistä, kun laitteiden kanssa säätäminen ei aiheuta ylimääräistä stressiä. Sujuva kiinteä laajakaista sekä luotettava puhelinliittymä ovat etätyön peruskivet. Kannettavan tietokoneen taikka pöytätietokoneen on myös syytä toimia moitteetta, jotta et joudu uhraamaan energiaa työkalujen kanssa tuskailuun.

Muista myös pitää huolta hyvästä työergonomiasta. Laadukas ulkoinen näyttö, näppäimistö hyvällä tuntumalla sekä erillinen hiiri voivat helpottaa työskentelyä, varsinkin jos koneesi on huomattavan pieni läppäri.

Parempaa työrauhaa voit tavoitella ylimääräistä melua vähentävillä vastamelukuulokkeilla. Löydät meiltä kuulokkeet useilta eri valmistajilta.