Kaapelit, laturit ja adapterit

Laadukkailla kaapeleilla ja latureilla yhdistät ja lataat laitteesi tehokkaasti ja turvallisesti. Löydät valikoimastamme eripituiset kaapelit, kätevät ja kompaktit telakat ja adapterit sekä tehokkaat ja turvalliset laturit. Tutustu tietokonetarvikkeisiin ja tilaa nyt!

kuvitus kuva aiheesta Kaapelit, laturit ja adapterit

31 tuotetta

search
Näytetään 31/31

Laadukkaat ja kestävät kaapelit, adapterit ja laturit

Laadukkaat materiaalit ja kestävä muotoilu takaavat, että tietokoneen kaapelit, laturit ja adapterit kestävät pitkään ja toimivat moitteettomasti. Valikoimamme laadukkaat ja korkealaatuiset kaapelit kestävät aikaa, sekä lataavat ja siirtävät tietoa turvallisesti ja luotettavasti. Etsitpä sitten tietokoneeseesi kaapelia eri liitännöillä, laturia, telakkaa tai erilaisia adaptereita, meiltä löydät laadukkaita ratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti niin tietokoneeseesi kuin muihin laitteisiisi.

Lisäksi tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin