Laitteiden kierrätysviikot

Tuo vanha toimiva puhelin, tabletti tai älykello meille kierrätykseen, niin saat normaalin hyvityksen lisäksi 20 euron extrahyvityksen.

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi uuteen.
 • Tuo vanha laitteesi meille – saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin, tabletti tai älykello verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä, saat hyvityksen uuden laitteen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

 

Telia Rahoitus -sopimus

 • Korko 0 %, ei kuluja
 • Jopa 3 vuotta korotonta maksuaikaa
 • Ei sitoutumista liittymään
 • Voit maksaa velan kerralla pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän
 • Yksi luottotili eli kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle
 • Valitset luottorajasi itse

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

TELIA HELPPI

 • Haluatko puhelimet, tabletit tai tietokoneet täysin käyttövalmiiksi asennettuna helposti?
 • Nyt jo 26 Telia Helppi -palvelupistettä Telia Kaupoissa apunasi. Katso lähin Helppi palvelupisteesi.
 • Helpin asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua myös puhelimitse tai kotonasi ympäri Suomen.

Lue lisää Helpistä >

LAITEHUOLLOT YMPÄRI SUOMEN

 • Yli 70 pistettä ympäri Suomen, joiden kautta korjautat laitteesi helposti, nopeasti ja edullisesti.
 • Huoltomme on valmistajien valtuuttama merkkihuolto ja käytämme aina vain valmistajan alkuperäisosia.
 • Kätevä itsepalveluportaali käytössäsi.

Lue lisää huoltopalveluistamme >

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi.

Mikä on Posti Green? Lue lisää >

Vanha laitteesi on rahaa

Tarjoamme 23.12.2020–24.1.2021 vanhasta toimivasta puhelimestasi, tabletistasi tai älykellostasi 20 euron extrahyvityksen normaalin hyvityksen päälle.

Tuo laitteesi Telia Kauppaan 24.1.2021 mennessä. Jos ostat uuden laitteen Telia Kaupasta saat vaihtohyvityksen ja extrahyvityksen suoraan uuden laitteen ostohinnasta. Hyvitys voidaan ladata myös lahjakortille myöhempää käyttöä varten. 1 extrahyvitys/asiakas.

 

Paljonko rahaa laitteestasi saat?

category
imei
Onko laitteessasi vikaa?
Laitetta ei löydy. Tarkasta syöttämäsi tiedot ja yritä uudelleen.
Vanhasta puhelimestasi, tabletistasi tai älykellostasi

Reilut vaihtohyvitykset

Lisäksi saat 20 € extrahyvityksen toimivasta laitteesta 23.12.2020–24.1.2021!

Usein kysyttyä

Miten toimin, jos haluan tuoda vanhan laitteeni kierrätykseen?

Ota ensin vanhasta laitteestasi tärkeät tiedostot talteen itsellesi ja tuo sitten laite Telia Kauppaan 23.12.2020.–24.1.2021 välisenä aikana, niin saat siitä normaalin hyvityksen lisäksi 20 € extrahyvityksen. Hyvityksen voi käyttää heti minkä tahansa laitteen ostoon Telia Kaupassa tai summa voidaan antaa ladattuna lahjakortille käytettäväksi myöhemmin.

Annamme 20 euron extrahyvityksen maksimissaan yhdestä kierrätykseen tuodusta toimivasta laitteesta / asiakas.

Miten Telian lahjakorttia käytetään?

Voit maksaa lahjakortilla laitteita ja lisätarvikkeita verkkokaupassamme tai Telia Kaupassa. Lahjakortti on voimassa 12 kk ja sen voi käyttää useassa osassa. Lahjakorttia ei voi hyödyntää Telia Rahoituksella tehtävien ostojen yhteydessä, eli silloin jos valitset maksavasi ostoksen kuukausierissä.

Mitä vanhalle laitteelleni tapahtuu?

Laitteet toimitetaan kierrätyskumppanillemme jatkokäsittelyyn. Laitteiden tiedot tyhjennetään ja muisti puhdistetaan turvallisesti. Tämän jälkeen laitteiden kunto tarkistetaan, jonka perusteella kierrätyskumppanimme huoltaa ja myy eteenpäin osan laitteista. Myyntikelvottomat laitteet kierrätetään asianmukaisesti.

Kampanjan ehdot

Tarjoamme ajalla 23.12.2020–24.1.2021 kierrätykseen tuodusta toimivasta matkapuhelimesta, tabletista tai älykellosta 20 euron lisähyvityksen normaalin hyvityksen päälle.

Hyvityksen saadakseen tulee asiakkaan tuoda vanha laitteensa kierrätykseen Telia Kauppaan 24.1.2021 mennessä. Hyvityksen voi käyttää heti minkä tahansa laitteen ostoon Telia Kaupassa tai summa voidaan antaa ladattuna lahjakortille käytettäväksi myöhemmin.

Annamme 20 euron lisähyvityksen maksimissaan yhdestä kierrätykseen tuodusta toimivasta laitteesta per asiakas. Lisäksi laitteen näytön tulee olla ehjä.

Lahjakortilla voi maksaa laitteita ja lisätarvikkeita Telian verkkokaupassa tai myymälöissä. Lahjakortti on voimassa 12 kk ja sen voi käyttää useammassa osassa. Lahjakorttia ei voi hyödyntää Telia Rahoituksella tehtävien ostojen yhteydessä. Lahjakortteihin sovellettavat ehdot luettavissa osoitteessa www.telia.fi/lahjakorttiehdot.

Yllättävän riehakas ale

Meiltä löydät nyt paljon laitteita reippaaseen ale-hintaan. Saat ostoksille jopa kolmen vuoden korottoman ja kuluttoman maksuajan.​