Asiakkaanamme saat enemmän

Saat vain sinulle suunnattuja tarjouksia tarjoamistamme laitteista, liittymistä ja viihteestä sekä muita etuja, joita et muualta löydä.

Ota kaikki hyöty irti eduistasi

Littymäasiakkaanamme nautit mahtavista eduista, saat esimerkiksi

  • viikottain vaihtuvia laitetarjouksia
  • kolmen vuoden laitetakuun
  • nettiliittymän etuhintaan
  • mobiilinetin ja tabletin edulliseen yhteishintaan
  • mahdollisuuden ostaa Telia Recycled -kierrätyspuhelimia
  • C Moren sisältöjä etuhintaan.

Näin saat edut käyttöösi

Tutustu liittymäasiakkaan etuihin

Uutta: C More -suoratoistopalvelu etuhintaan

Kun sinulla on meiltä liittymä, voit tilata C Moren suoratoistopalvelun tuotteita, joita et saa muualta ja pääset hyödyntämään huippuedulliset asiakkaidemme etuhinnat.

Tutustu tarkemmin ja tilaa

C More TV
C Moren kotimaiset sarjat sekä valikoidut elokuvat, lastenohjelmat ja kansainväliset sarjat liittymäasiakkaillemme 3 kk 0 € (5G-asiakkaille 12 kk 0 €) C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etu
C More Hockey
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muut jääkiekko-ottelut sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaillemme huippuedullisesti C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etu
C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muut urheilusisällöt, kuten Mestarien liiga ja Formula 1, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta

Muistathan myös nämä

Elämäsi yhteydet, laitteet ja viihde samasta paikasta

Hyödy huippueduista, joihin et pääsisi käsiksi ilman asiakkuuttasi! Meiltä löydät sopivat liittymät ja puhelimet sekä kodin viihteen kaikkiin elämäsi tilanteisiin. Voit tutustua omiin asiakasetuihisi kätevästi kirjautumalla Minun Teliaan

C More TV 

5G-liittymäasiakkaana saat C More TV:n 12 kk maksutta. Muille liittymäasiakkaille maksuttoman jakson pituus on 3 kk.

C More TV 3 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
C More TV 3 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
Vaatii 5G-liittymän
C More TV 12 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
C More TV 12 kk 0 €
Vaatii 5G-liittymän
KIRJAUDU JA TILAA
Maksuttoman kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 4,95 €/kk. Liittymäasiakkuuden päättyessä 9,95 €/kk. 

Oletko jo liittymäasiakkaamme?

Olet oikeutettu etuun, jos sinulla on tilattuna Yhteys puhelimeen-, Yhteys kotiin- tai Yhteys mukaan -liittymä. Etu ei koske Prepaid-liittymiä, Telia DOT -liittymiä, yritysliittymiä tai Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Jos sinulla ei vielä ole liittymää, voit valita alla olevista vaihtoehdoista:

C More -suoratoistopalvelu

C More on kotimainen suoratoistopalvelu, jonka monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella, älytelevisioiden C More -sovelluksella ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Kuvan siirtäminen TV-ruudulle onnistuu mm. Chromecastilla tai AirPlaylla.

Asiakasetuhintaisen C More -tuotteen tilaus on toistaiseksi voimassaoleva ja tilauksella on 14 vuorokauden irtisanomisaika.