Sähköpostipalvelussa saattaa esiintyä muutoksen jälkeisiä viiveitä sähköpostien latautumisessa.

https://www.telia.fi/asiakastuki/hairiotiedote?id=sabre_541720978&lang=fi

Lähtevän postin palvelinasetuksissa muutoksia

Liittymiemme lähtevän postin palvelin on nyt smtp.tele.fi. Tarkista sähköpostia käyttävien laitteiden ja palveluiden asetukset pian ja päivitä ne tarvittaessa.

Tarkista asetuksesi viipymättä

Liittymiemme käytössä olevan lähtevän postin palvelimen osoite mail.inet.fi on poistunut käytöstä ja uusi lähtevän postin palvelimen osoite on smtp.tele.fi. Lähtevän postin palvelinta käytetään sähköpostin lähettämiseen, sekä laitteisiin tai palveluihin, jotka vaativat sähköpostiliikennettä liittymissämme. 

  • Jos olet jo tehnyt muutoksen asetuksiisi, tämä tiedote ei koske sinua.
  • Jos käytössäsi on pp.inet.fi-sähköpostipalvelu, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja palvelusi jatkuu ennallaan.

Mitä muutos vaatii minulta?

Muutos vaatii toimenpiteitä, jos käytössäsi on laitteita, ohjelmia tai palveluita, jotka käyttävät lähtevän postin palvelimena mail.inet.fi-osoitetta. Tarkista sähköpostia käyttävien laitteidesi tai palveluidesi asetukset ja vaihda mail.inet.fi-osoitteen tilalle uusi osoite viipymättä. Jos et muuta asetuksia, kyseiset palvelut eivät enää pysty lähettämään uusia viestejä.
 

Apua palvelinasetuksiin

Usein kysyttyä

Mitä tapahtui Telian Sähköpostipalvelulle?

Inet.fi-sähköpostipalvelu ja Telia Mail siirtyivät 23.5.2023 osaksi norjalaista Inbox.com AS -yhtiötä (eli ent. Fjordmail Technologies AS). Pääset jatkossa kirjautumaan Inet.fi-sähköpostiisi osoitteessa app.inet.fi. Palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Inbox.comin tuki.