ICT-alan lakko aiheuttaa ruuhkia ja viivästyksiä Telialla. Lue Lisää

Sähköpostipalvelu on poistumassa

Sähköpostipalvelumme poistuu käytöstä asteittain vuoden 2023 loppuun mennessä. Täältä löydät tietoa muutoksen syistä, sekä vinkit siihen valmistautumiseen.

Luopuminen tapahtuu asteittain

Laajakaistaliittymiimme sisältyvä sähköpostipalvelu on tulossa tiensä päähän. Palvelun ominaisuudet eivät vastaa nykypäivän tarpeita ja sen käyttökin on vähäistä. Sen vuoksi palvelua ei tulla kehittämään, vaan se tulee poistumaan.

Jos et ole käyttänyt sähköpostipalveluamme, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Sähköpostipalvelusta luopuminen tapahtuu asteittain. Tässä vaiheessa palvelu ei ole enää tarjolla uusiin laajakaistatilauksiin, eli sähköposti ei sisälly Telia Yhteys kotiin -laajakaistaliittymien sopimusehtoihin. Jos käytössäsi on jo Telian sähköposti, voit jatkaa sen käyttöä vuoden 2023 loppuun asti.

Meille on tärkeää, että saat kaiken tarvitsemasi tuen tässä muutostilanteessa. Tulemme lisäämään tälle sivulle lisää ohjeita ja vinkkejä kevään 2022 aikana.

Vinkit uuden sähköpostin käyttöönottoon

  • Ota uusi sähköpostipalvelu käyttöön hyvissä ajoin 
  • Siirrä tärkeät viestit uuteen sähköpostiisi
  • Tuo kontaktiesi yhteystiedot uuteen sähköpostiisi
  • Ilmoita kontakteillesi uusi sähköpostiosoitteesi
  • Vanhaan sähköpostiin kannattaa asettaa automaattinen vastaus, joka ilmoittaa lähettäjälle uuden sähköpostiosoitteesi

Päivitä uusi osoite käyttämiisi palveluihin

Nyt jo kannattaa alkaa seuraamaan, missä käytät @pp.inet.fi-sähköpostiasi. Uuden sähköpostiosoitteen käyttöönotto onnistuu helpommin, kun tiedossasi ovat kaikki ne paikat, joihin uusi osoite on päivitettävä. Kokosimme urakkaa helpottamaan muistilistan yleisimmistä paikoista:

Ohjeita

Löydät alta tarkempia ohjeita Googlen Gmail-sähköpostin sekä Microsoftin Outlook-sähköpostin käyttöönotosta sekä automaattisen vastauksen asettamisesta sähköpostipalvelussamme.

Apunasi